nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Justin Bieber v bolnišnici

16. 1. 2016; 05.17
Avtor: Ana K.
justin-bieber-doc-appt-brit-award-noms-12
S kakšno boleznijo se bori?

Leto 2016 se še ni niti dobro začelo, novice o Justinu pa si sledijo kot po tekočem traku. Priznati moramo, da je veliko pozornosti pridobil s svojim nespodobnim vedenjem v mehiškem turističnem kraju Tulum in s svojo romantično navezo z dolgoletno prijateljico Hailey Baldwin. Tokrat pa je vzbudil zanimanje z obiskom medicinske ustanove. Oboževalci se sprašujejo, s kakšno boleznijo se sooča mlad pevec.

Včeraj, 15. januarja, dan za tem, ko je Justin Bieber prejel nominacijo za najboljšega mednarodnega moškega solo izvajalca na prihajajoči podelitvi britanskih nagrad, je bil pevec zasačen med zapuščanjem medicinske ustanove v Beverly Hillsu. Seveda je vse zanimalo, kaj je tam počel. Oboževalci že ugibajo, ali se priljubljen zvezdnik bori s kakšno boleznijo, ali pa želi preprečiti ponovitev preteklosti, ko se je boril z alkoholom in prepovedanimi substancami ter je prišel le po strokovni nasvet, ker ga je pričelo mikati staro življenje.

Seveda obstaja tudi možnost, da se želi čim bolje, tudi zdravstveno, pripraviti na prihajajočo turnejo, v sklopu katere bo obiskal tudi tebi zelo bližnji kraj. Že veš, kje ga boš lahko v živo spremljala? Justin Bieber prihaja!

Kaj pa misliš ti? Zakaj je moral v bolnico?

prejšnji članek
Kako naj ohranim pozornost?
Moj life
Kako naj ohranim pozornost?
naslednji članek
Kaj ju je ponovno združilo?
Obsedena!
Kaj ju je ponovno združilo?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska