sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Novopečenima staršema že čestitajo

23. 1. 2016; 08.00
Avtor: K.M.
louis-tomlinson-birthday-01
Twitter odzivi.

Včeraj je v javnost prišla novica, da naj bi starša postala član skupine One Direction, Louis Tomlinson in njegova prijateljica, s katero po poročanjih nikoli nista bila v pravem ljubezenskem razmerju, Briana Jungwirth. Kakšni so odzivi?

Glede na to, da novice uradno še ni potrdil morebitni novopečeni očka, težko govorimo o tem, ali so govorice resnične. Kljub temu pa se je na svetovne spletu pojavilo kar nekaj odzivov. Številne oboževalke še vedno menijo, da Briana sploh ni bila noseča, oziroma, da ni noseča. Če pa je temu že tako, potem oče zagotovo ni Louis. Vse skupaj se nam zdi zelo malo verjetno, saj bi takšne govorice o sebi in svoji prijateljici zagotovo zanikal. 

So se pa na novico odzvali določeni ljudje, ki so si z Louisom zelo blizu. Med njimi je tudi brat še enega člana skupine One Direction, Nialla Horana, Greg. Ta je na Twitterju zapisal: ''Čestitam svojima prijateljema, Louisu in Briani. Prelep fantek.''

Ena izmed Louisoviih sester je zapisala, da je navdušena nad dejstvom, da je postala teta in ob tem čestitala starejšemu bratu. 

Hmm, tudi ti še čakaš na uradno izjavo?

prejšnji članek
Skupaj počneta stvari?
Moj life
Skupaj počneta stvari?
naslednji članek
Si za nekaj čustvenega?
Obsedena!
Si za nekaj čustvenega?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija