dsoprizidek
Svet24.si

Brez tujcev bi oddelke v novomeškem domu starejših občanov že zapirali

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Skupaj počneta stvari?

23. 1. 2016; 10.58
Avtor: K.M.
maxresdefault
Tudi to, kar si želiš ti ...

V zvezi je velikokrat potrebno, da skupaj s svojim partnerjem počneta stvari, v katerih uživata oba. Še bolj pomembno pa je, da se včasih en drugemu prilagodita in delata nekaj, v čemer morda ne uživata popolnoma, a to obožuje druga oseba. 

Fantje in dekleta imajo različne hobije in okuse. Tako ima tudi tvoj fant številne aktivnosti, ki jih obožuje. Preden si v vezi, v njih zagotovo ne bi uživala oziroma se jim ne bi niti približala. Sedaj pa je čas, da se z njimi spoprijateljiš. Obisk kakšne športne tekme, druženje ob igranju videoigric ... Ob tem se ne smeš pritoževati in moraš pokazati, da te njegovo življenje resnično zanima. 

Vendar pa mora enako početi tudi on. Seveda ne moreš zahtevati, da se s tabo uči novih tehnik ličenja, vseeno pa si lahko skupaj ogledata najnovejšo komedijo, tako kot si ti prejšnji teden z zanimanjem gledala nagrajeno akcijsko dramo. 

S tem, da sprejmeta aktivnosti drugega, si dokažeta, da se imata resnično rada. Saj v družbi drug drugega uživata ne glede na to, kaj počneta.

prejšnji članek
Si predstavljaš, da je bil tak
Obsedena!
Si predstavljaš, da je bil tak
naslednji članek
Novopečenima staršema že čestitajo
Obsedena!
Novopečenima staršema že čestitajo
Preberite tudi