nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Odlična februarska komedija

4. 2. 2016; 11.32
Avtor: K.M.
unnamed (2)
Zagotovo se boš nasmejala.

V slovenskih kinematografij je svojo premiero že doživela odbita komedija, ki te bo zagotovo nasmejala. Film Dedek uide z vajeti, v katerem vnuk (Zac Efron) in dedek (Robert de Niro) obiščeta legendarni Spring Break. Tam pa se obema odpelje, tako ali drugače. Si predstavljaš, da bi se na največjo zabavo v letu odpravila skupaj s svojim dedkom? Počakaj, da vidiš, kaj se jima bo pripetilo.

Kratka vsebina:
Mladi in precej zapeti konservativni odvetnik Jason Kelly (Zac Efron) ureja še zadnje podrobnosti za popolno poroko s svojo na videz popolno zaročenko Meredith Goldstein (Julianne Hough). Ko mu tik pred poroko umre preljuba babica, so vsi v skrbeh za dedka Dicka (Robert De Niro), ki se je po štiridesetih letih zakona nenadoma znašel sam.
Po pogrebu Dick prosi Jasona, naj ga naslednji dan odpelje na Florido, kjer bo lahko v miru žaloval in uteho našel v njuni počitniški hišici. Jason nekoliko obotavljaje pristane, a ve, da je dedkovo vozniško dovoljenje preklicano, pa še prisega mu, da se bo lahko domov vrnil že naslednji dan.
A ko se podata na potovanje, pride na svetlo dedkova prava namera – in to niti pod razno ni tiho sedenje v avtu. Ob ovinku do igrišča za golf, grizenju cigar, intenzivnem popivanju in obisku Daytona Beacha, ki popolnoma uide z vajeti, se Jasonu posveti, da dedek, karšnega pozna in ga ima rad, sploh ni človek, za kakršnega ga je imel.

Igrajo: Robert De Niro, Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza, Jason Mantzoukas, Dermot Mulroney, Julianne Hough in drugi.

prejšnji članek
Najbogatejši youtuber prihaja na televizijo
Obsedena!
Najbogatejši youtuber prihaja na televizijo
naslednji članek
Tukaj boš rajala za pusta
Moj life
Tukaj boš rajala za pusta
Preberite tudi