sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Razhod in zmenek vikenda

9. 2. 2016; 08.57
Avtor: K.M.
dove-cameron-ryan-mccartan
Ljubezen pri zvezdnikih ne miruje.

Pretekli vikend je bil v Združenih državah Amerike v duhu finala ameriškega nogometa, oziroma v duhu Super Bowla. Njegova priljubljenost je tako velika, da ga v vse večjem številu spremljajo tudi v Sloveniji. Si bila letos tudi ti med njimi in si si ogledala vsaj neverjeten nastop Lady Gage, Beyonce, Bruna Marsa in Coldplayev? Ne? Vseeno pa ti bomo mi postregli z dvema sočnima novicama.

Super Bowl vikend sta za romantični zmenek, vsaj za njiju je bil romantičen, izkoristila Disneyjeva zvezdnika Dove Cameron in Ryan McCarten. Karte za najbolj priljubljeno športno prireditev je Dove fantu kupila za božično darilo in videti je, da je bil navdušen. Sicer je bil to za mlado igralko tudi nekoliko žalosten dan, saj si je vedno želela, da bo Super Bowl prvič obiskala z očetom, ki jo je za ameriški nogomet navdušil, a je le-ta žal umrl leta 2011, zato je bil Ryan najbolj logična zamenjava. 

Športni vikend pa je prinesel tudi en zvezdniški razhod. Na tekmi je bilo moč opaziti Joa Jonasa in njegovega mlajšega brata Nicka. S tem pa so v javnost prišle tudi informacije, da se je že razšel s tekmovalko v šovu Ameriški naslednji top model, Jessico Serfaty. Po govoricah sodeč, nekdanji parček sploh ne govori več, razlog pa naj bi bilo dejstvo, da njuna zveza sploh ni bila tako zelo močno, kot so o njej poročali mediji. 








prejšnji članek
Pogrešaš sneg?
Obsedena!
Pogrešaš sneg?
naslednji članek
Igralka je popolnoma na tleh
Obsedena!
Igralka je popolnoma na tleh
Preberite tudi