Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Pogrešaš sneg?

9. 2. 2016; 04.08
Avtor: K.M.
Snowtime (6)
Animiran film, ki ti bo pričaral vse zimske užitke.

Čeprav so risanke v osnovi namenjene najmlajšim, si moraš priznati, da tudi ti uživah v različnih verzijah animiranih filmov. Nekatere jih gledate na skrivaj, številne najstnice pa se odkrito odpravite v kinematografe, kjer uživate v najnovejših risankah. Sedaj je tu nova, ki ti bo pričarala pravo zimsko vzdušje.

Čas za sneg je animirani film v 2D in 3D tehniki, ki prihaja v slovenska kina 11. februarja. Je privlačna komedija o upanju in prijateljstvu, sinhronizirana tudi v slovenščino. Razkriva včasih živahne odnose med prijatelji v njihovem otroštvu in vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok. Ta zabaven, domiseln in radostno prozoren animirani film ponuja mladim in malo starejšim gledalcem veliko snovi za razmislek.

Da bi se med zimskimi počitnicami zabavali, se otroci iz male vasice odločijo imeti velik boj s snežnimikepami. Ta potep skozi otroštvo odkriva vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok.

Glasove za slovensko sinhronizacijo so prispevali: Rok Kuntner (Jan), Nino Ošlak (Luka), Matevž Mueller (Franci), Srdžan Milovanović (Rok), Ambrož Kvartič (Črt) ...

Že veš, kaj boš počela med zimskimi počitnicami, če smučišč ne bo pobelil sneg? Mi bomo šli v kino!

prejšnji članek
Zaynov neverjetni uspeh
Obsedena!
Zaynov neverjetni uspeh
naslednji članek
Razhod in zmenek vikenda
Obsedena!
Razhod in zmenek vikenda
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija