boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Zaynov neverjetni uspeh

9. 2. 2016; 05.32
Avtor: K.M.
zayn-malik-pillowtalk-gigi-hadid
Prehitel je nekdanjo skupino.

Kar težko je verjeti, vendar je res, Zayn Malik je s svojim prvim samostojnim singlom, Pillowtalk, premagal svojo nekdanjo skupino. Zakaj? Ker mu je uspelo nekaj, kar mednarodno uspešni in eni izmed najbolj priljubljenih skupin ta hip ni nikoli uspelo. Priznati moramo, da smo nad njegovim uspehom navdušeni.

Zayn Malik bo na Billboardovi lestvici vročih 100, ki bo objavljena 20. februarja, s svojim prvencem Pillowtalk zasedel neverjetno prvo mesto. Neverjetno pa zato, ker mu tega ni nikoli uspelo z njegovo nekdanjo in izjemno priljubljeno skupino One Direction. Z njimi je bil najvišje leta 2013 s pesmijo Best Song Ever in sicer na drugem mestu. Skupina je bila sicer po njegovem odhodu še dvakrat med prvimi desetimi na lestvici, s pesmima Drag Me Down in Perfect, nikoli pa jim ni uspelo doseči najvišje stopičke. Zayn je hkrati prvi angleški izvajalec, ki se je na vrh lestvice povzpel s svojim prvencem. 

Pillowtalk je njegov samostojni prvenec po tem, ko je zapustil nekdanjo skupino. Gre tudi za prvo pesem iz albuma Mind of Mine, ki bo izšel 25. marca, na enoletno obletnico samostojnega delovanja. 



prejšnji članek
Pokazala je vse svoje čare
Obsedena!
Pokazala je vse svoje čare
naslednji članek
Pogrešaš sneg?
Obsedena!
Pogrešaš sneg?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija