palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Hči pokojnega Michaela Jacksona zabredla

10. 2. 2016; 07.57
Avtor: Ana K.
Paris-Jackson
Zdravi se zaradi alkoholizma.

Paris Jackson je 17-letno dekle, ki je že od majhnih nog pod bujnim očesom medijev. Slavo ji je priskrbel njen pokojni oče Michael Jackson. Nekaterim to pomaga, da se prebijejo v sam zvezdniški vrh, spet druge pa povsem potolče in slednje se je zgodilo mlademu dekletu.

Paris je priznala, da obiskuje srečanja anonimnih alkoholikov. Ko so jo oboževalci 'napadli', zakaj jim ne odgovarja na vprašanja in komentarje, je zapisala: ''To je postalo prav smešno. Mislite, da cel dan sedim za računalnikom in berem vaša sporočila in odgovarjam na vaše komentarje? Udeležujem se srečanj anonimnih alkoholikov, na katera moram hoditi, družinske obveznosti, osebne stvari. To je res sebično, da me vsakič, ko nekaj objavim napadejo ljudje samo zaradi tega, ker niso dobili nekaj, kar so pričakovali. Ne poznam nobenega od vas.''
Vidiš, kaj lahko povzroči pritisk medijev, slave, javnosti, oboževalcev? Če si si kadarkoli želela biti v njihovi koži, sedaj vidiš, da tudi slavnim ni vse postlano z rožicami in da zna biti njihovo življenje tudi zelo naporno.

prejšnji članek
Nikoli ne boš ugotovila, kako jo kličejo starši
Obsedena!
Nikoli ne boš ugotovila, kako jo kličejo starši
naslednji članek
Kaj naj mu podarim za valentinovo?
Moj life
Kaj naj mu podarim za valentinovo?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija