Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Telo ti bo hvaležno

13. 2. 2016; 12.00
Avtor: K.M.
eb08510286ec3dce9b254f3595d46072
Nositi moraš prava oblačila.

Pri športni aktivnosti je pomembnih veliko stvari. Ustrezen nivo aktivnosti, odločnost, poznavanje svojega telesa, primerna prehrana in hidratacija ... Zelo pomembna pa je tudi dejanska športna oprema. Če boš izbrala pravilno, ti bo telo hvaležno. Pika na i pa je seveda tudi modna dovršenost.



Pri prav vsaki vadbi moraš nositi ustrezen športni nedrček. Ne glede na to, kakšne so tvoje prsi, velike ali male, in kako intenzivna je ta aktivnost. športni nedrček je pomemben zaradi dveh lastnosti. Prvi je dejstvo, da daje tvojim prsim oporo. Obstajajo različni, tisti z malo, srednjo in veliko oporo. Med njimi izbereš premosorazmerno z intenzivnostjo vadbe in velikostjo prsi. Recimo pri velikih prsih in teku je včasih priporočljivo, da nosiš kar dva. Druga lastnost pa je ta, da gre za prvo plast, ki je direktno na tvoji koži in od tvojega telesa dobesedno odvaja vlago oziroma pot.



Materiali morajo biti hitro sušeči, hkrati pa morajo od telesa odvajati vlago. Tako bo tvoje telo bolje dihalo in ne bo prihajalo do pregrevanja, hkrati pa boš dlje časa zdržala pri določeni obliki vadbe. Nič ni narobe, če je majica oprijeta, če je narejena iz kvalitetnih materialov je to samo prednost. Podobno je s hlačami. Hkrati pa te oprijeta oprema ne ovira pri vadbi.

Pri dekletih je seveda aktualna tudi barvna kombinacija. Modno dovršeni kosi niso nikoli odveč, kajne? Samo pazi, da bodo hkrati tudi primerni za vadbo!

prejšnji članek
To so pesmi, med katerimi boš izbirala
Obsedena!
To so pesmi, med katerimi boš izbirala
naslednji članek
Razkrila je sestrino skrivnost
Obsedena!
Razkrila je sestrino skrivnost
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija