evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Selena Gomez je kradla skupini 1D

23. 2. 2016; 05.28
Avtor: K.M.
selena-gomez
Govorice potrjene!

Selena Gomez se že pospešeno pripravlja na njeno samostojno turnejo Revival, ki se bo pričela 6. maja v Las Vegasu. Se pa v času priprav sooča z različnimi govoricami in obtožbami. Zadnja med njimi je ta, da je nekaj ukradla skupini One Direction in na žalost, je ta obtožba resnična. Preveri!

Pevka se je po bolezni in premoru v karieri končno pobrala. Izdala je nov album, videti je bolje kot kdarkoli prej, snema filme ... Vendar je med pripravami na prihajajočo turnejo naredila nekaj, česar od nje nismo pričakovali. Skupini One Direction je ukradna njihovo umetnico ličenja, ki je za njih skrbela na njihovi turneji in na različnih nastopih.

Neverjetno. Vseeno pa skupina nad to potezo ni razočarana, saj so na premoru, službo pri Gomezovi pa je dobila Lottie Tomlinson, Louisova sestra, ki je nad novico navdušen. Lotti se je o novi priložnosti že razgovorila.
''Selena je bila na X-Factorju v Veliki Britaniji istočasno kot skupina One Direction. Spoznali sva se v zaoderju, kjer sem ji priskočila na pomoč s pričesko in make-upom. Bila je navdušena in ostali sva v kontaktu.
Sama z delom pričnem v maju, prvi del se bo odvil v dveh mesecih, ostalo pa kasneje v letu.''

Kot je že znano, Selena s turnejo prične 6. maja. Napovedala je, da bo od maja do julija obiskala kraje v Severni Ameriki in Kanadi, kasneje v letu pa naj bi obiskala tudi druge države.
Navdušeni smo nad tem, da je Lotti dobila novo služno in da ji njen brat s skupino One Direction na čelu tega ne zameri.

prejšnji članek
Slovenski film z mednarodno premiero
Obsedena!
Slovenski film z mednarodno premiero
naslednji članek
Vstopi v njeno neverjetno vilo
Obsedena!
Vstopi v njeno neverjetno vilo
Preberite tudi