evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Slovenski film z mednarodno premiero

23. 2. 2016; 07.30
Avtor: K.M.
ccd2e613d056d5e18bd4247ce0933482
Uspeh najstniškega filma.

Slovenski mladinski film Julija in alfa Romeo, ki si ga to jesen lahko gledala v slovenskih kinematografih, bo premierno predstavljen mednarodnemu občinstvu 27. februarja, v okviru 44. FEST-a, mednarodnega filmskega festivala v Beogradu.

Slovenski mladinski film, režiserja Blaža Završnika, Julija in alfa Romeo, bo 27. februarja premierno predstavljen na 44. FEST-u, uglednem mednarodnem filmskem festivalu, ki bo med 26. februarjem in 6. marcem potekal v Beogradu. Film bo prikazan v sekciji Plazma Festić, ki je namenjena mlajšemu občinstvu. Domačo premiero je film doživel lansko jesen, v glavnih vlogah pa poleg mladih igralcev Daria Nožiča Serini, Špele Colja, Katje Škofic in Jana Gerl Korenča nastopajo že uveljavljeni igralci, kot sta Andrej Nahtigal in Aleksandra Balmazović; na filmskem platnu pa sta se preizkusili  tudi igralka Ana Dolinar in priznana balerina Ana Klašnja.

O zgodbi:
Lena odhaja v Nemčijo in Tilen bi rad izkoristil priliko za izgubo nedolžnosti. Lena se mu upre in ga prosi, naj ji priseže, da jo bo čakal, ko je ne bo. Tilen priseže na življenje svoje mame, očeta in na koncu na lastno življenje, če bi samo pomislil na katero drugo.
Lena odide, Tilen pa se resnično zaljubi v sošolko Saro. Kaj pa prisega?

prejšnji članek
Kdo je mlada Daya?
Obsedena!
Kdo je mlada Daya?
naslednji članek
Selena Gomez je kradla skupini 1D
Obsedena!
Selena Gomez je kradla skupini 1D
Preberite tudi