sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nagradna igra: Osvoji priljubljeno knjigo

10. 3. 2016; 02.15
Avtor: K.M.
013311 Spletna punca na turneji zk 3d
Za vse knjižne molje.

Najbolj prodajan prvenec v prvem tednu prodaje, več kot 350 tisoč prodanih izvodov v manj kot letu dni, knjiga prevedena v številne jezike, tudi slovenščino, ena izmed najbolj priljubljenih mladinskih knjig v letu 2015, zabavna knjiga, s katero se najstnice z lahkoto poistovetijo ... To so le nekateri superlativi o knjigi Spletna punca, ki jo je napisala Zoe Sugg, bolje znana kot Zoella, spletna vlogerka. Sedaj pa lahko v slovenščini že prebiraš njeno nadaljevanje, pisateljičino drugo knjigo - Spletna punca na turneji, ki ti jo tudi podarjamo v tokratni nagradni igri.

Zgodba se dogaja šest mesecev po koncu prve knjige in prav tako spremlja življenje najstniške Penny, sedaj nekdanje blogarke.
Ko Noah Penny povabi na evropsko glasbeno turnejo, Penny komaj čaka, da bo s svojim fantom, božanskim rokerjem, skupaj preživljala čas. Toda Noahov urnik je napet, njegovi prijatelji iz benda je niso nič kaj veseli in Penny dobiva grozilna sporočila ljubosumnih oboževalk ter se začne spraševati, ali je življenje na turneji sploh primerno zanjo. Pogreša družino, najboljšega prijatelja Elliota … in svoj blog Spletna punca.

Bo Penny uspelo najti ravnovesje med življenjem in ljubeznijo na turneji, ali pa bo izgubila vse v iskanju popolnega poletja?



Še en najstniški roman izpod rok priljubljenje youtuberke - Zoelle.

NAGRADNA IGRA:
V tokratni nagradni igri ti podarjamo najstniško uspešnico Spletna punca na turneji. Vse, kar moraš storiti je, da odgovoriš na spodnje vprašanje in že sodeluješ v žrebanju za bralno poslastico. Nagradna igra poteka o srede, 2. marca pa vse do četrtka, 10. marca 2016.


Zoe Sugg - Zoela je izdala že toliko knjig:

prejšnji članek
Svetovna zvezdnica predstavila novo kolkecijo
Lepotičenje
Svetovna zvezdnica predstavila novo kolkecijo
naslednji članek
Hitreje do super postave
Obsedena!
Hitreje do super postave
Preberite tudi