bencin
Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Hitreje do super postave

10. 3. 2016; 10.30
Avtor: K.M.
Nova kolekcija adidasa in Stelle McCartney s pridihom sedemdesetih let
To ti bo zagotovo pomagalo.

Kljub temu, da sama telesna vadba ne bi smela biti pogojena z dejanskim videzom, ki ga pri tem dosežeš, vsi vemo, da pri dekletih temu ni tako. Vedno želiš biti do potankosti urejena, oblečena v zadnje modne kose, ki pa morajo seveda biti tudi kvalitetni. Za to pa že vrsto let skrbita blagovna znamka adidas in oblikovalka Stella McCartney, ki sta tokrat šport in modo združila v sedemdesetih letih. 



Stella McCartney in adidas v pomlad vstopata z drzno in dovršeno kolekcijo, ki je polna eksplozivnih barv ter eksotičnih potiskov, kar seveda igra pomembno vlogo. Kljub navdušujočim modnim detajlom so njene ključne prednosti tehnične lastnosti, ki odpirajo povsem novo obdobje športne tehnologije in omogočajo, da se tako oblačila kot tudi obutev popolnoma skladajo s telesom ter tako pomembno vplivajo na izboljšanje zmogljivosti.

Nova kolekcija adidasa in Stelle McCartney, ki prekipeva od energije ter tehnoloških presežkov, vsem dekletom za prihajajoče mesece prinaša lahkotne, poletne in najbolj inovativne izdelke doslej. Pri njenem oblikovanju je neustavljiv dvojec posebno pozornost namenil maratonkam. Kot je ob predstavitvi poudarila Stella McCartney, prav maratonska oprava pooseblja moč in zmogljivost pomladno-poletne kolekcije: ''Pomembno je, da vedno večjemu številu ženskih tekačic na dolge proge zagotovimo ultimativno vzdržljivost brez popuščanja pri izjemnemu stilu.'' 
 
Teci v stilu divjih živali
Linija tekaških oblačil letos prevladuje s širokim naborom obutve in športnih kosov, slednje pa je navdihnil instinkt in popoln fokus, ki sta značilna za divje živali. Kolekcija je podprta s tehnologijo Techfit®, ki mišično energijo usmerja v ustvarjanje maksimalne moči, pospeška in dolgotrajne vzdržljivosti, s tem pa poskrbi za maksimalno zmogljivost od glave do peta. Za moden tek kombiniraj TechFit majico brez rokavov in TechFit pajkice z vpadljivim kačjim potiskom ali pa izberi zebraste pajkice, ki so oblikovane s pomočjo tehnologije Climalite®.



Prežeta z energijo tudi v vodi
V novi kolekciji boš našla kopalke, ki poosebljajo instinkt neobrzdanih živali ter so do zadnjega vlakna prežete z energijo v zebrinem potisku temno modrega in črnega odtenka. Med plavanjem te bo zagotovo navdušil tesen oprijem zmogljive silhuete, ki s sredinsko naramnico na sprednjem in zadnjem delu, elegantnimi izrezi, visokim rezom na bokih ter ploskimi šivi omogoča enkratno udobje in okrepljeno hitrost. Kopalna torba v belem odtenku pa bo odlično dopolnila tvojo opravo, saj želiš že na daleč izkazovati svojo predanost vodnemu športu.

Kljub temu, da je kolekcija modno obarvana, pa je hkrati tudi kvalitetna in izdelana s pomočjo najboljših materialov. Le-ti izboljšajo tvojo tekaško oziroma športno izkušnjo in ti pomagajo do cilja, ki si si ga zadala - do popolne postave. Seveda lahko tečeš v kakršnih koli pajkicah, a bodo le tiste, ki so izdelane za tek, ščitile tvoje telo, odvajale vlago in ti omogočile, da boš pretekla še tisti dodaten kilometer. 

prejšnji članek
Nagradna igra: Osvoji priljubljeno knjigo
Obsedena!
Nagradna igra: Osvoji priljubljeno knjigo
naslednji članek
Izdal je Liama
Obsedena!
Izdal je Liama
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija