evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Na vidiku so nove ljubezenske prigode

9. 3. 2016; 05.23
Avtor: Ana K.
mybigfatgw-00-l

Tudi tokrat ne bo manjkalo smeha.

Obilna grška poroka se vrača.

Si pogrešala smešne pripetljaje zabavne grške družine? Naj te razveselimo z novico, da je tvojega čakanja konec in da se komedija Moja obilna grška poroka vrača na filmska platna. Verjemi, da te bodo ob gledanju filma bolele ličnice od smejanja, ker je snemalna ekipa samo zate pripravila pravo dozo smeha. Tega filma enostavno ne smeš zamuditi.

V nadaljevanju komične uspešnice o ljubezenskih prigodah grške družine, se še vedno zaljubljena Toula in Miller soočata z družinskimi boji na vseh koncih. Skrbi jima povzroča predvsem svobodomiselna hčerka, ki se želi osvoboditi družinskega zavetja. Seveda pa sta prav tako zaskrbljena zaradi tega, ker si zaradi vseh skrbi ne moreta vzeti nič časa zase. Do popolnega zapleta pa pride, ko izvejo, da poroka Toulinih staršev nikoli ni bila uradno potrjena, kar povzroči zabavne priprave na novo, tokrat še bolj divjo in še bolj obilno grško poroko.

Premiero filma si boš lahko ogledala že 31.3.2016. Še prej pa si na spodnji povezavi oglej napovednik. Se vidimo v kinu!

prejšnji članek
Privošči si zajtrk za zaljubljene
Moj life
Privošči si zajtrk za zaljubljene
naslednji članek
Telo, ki ga moraš videti
Obsedena!
Telo, ki ga moraš videti
Preberite tudi