sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kdo je internetno dekle?

14. 3. 2016; 06.01
Avtor: K.M.
nipke-internet-girl-urska_
Nipke predstavlja novo pesem.

Slovenski raper in soustvarjalec hip hop scene pri nas, predstavlja nov videospota za singl 'Internet Girl'.

Pesem se nahaja na njegovem debitanskem albumu "Nipke", ki ga je priljubljen draveljčan napovedal z uspešnico 'Tko k je' in predstavil na razprodanem koncertu v Orto baru.

'Internet Girl' je Nipketovo avtorska pesem, ki jo je produciral Damjan Jović, prikazuje pa zgodbo spoznavanja potencialnih partnerjev preko spletnih portalov. »Zgodba prikazuje posameznika, ki lahko preko virtualne komunikacije ustvari imaginarni odnos o katerem hrepeni in goji ideale v upanju, da je ali bo še našel sorodno dušo.« je o zgodbi povedal njen avtor, ki v videospotu tudi sodeluje kot glavni igralec. Ob koncu videospota pa je gledalec prepuščen lastni interpretaciji. Gre za novo ljubezen ali zgolj iskanje pozornosti?

Zakaj so se ustvarjalci dotaknili prav zgodbe o spoznavnju partnerja na spletu, so nam povedali: »V poplavi aplikacij, ki nam vsakodnevno pomagajo ali olajšajo delo  je povsem normalno, da vedno več ljudi uporablja internet za zmenkarije. Glede na tempo življenja  je povsem sprejemljivo, da je spletni kontakt eden od načinov in v tem ni nič slabega, kot se še vedno drži negativen prizvok tovrstnega spoznavanja. Nenazadnje veliko število profilov na posameznih portalih priča o velikem interesu.«

Videospot si lahko ogledaš spodaj:





prejšnji članek
Si pod stresom?
Obsedena!
Si pod stresom?
naslednji članek
Selena je takšna kot ti
Obsedena!
Selena je takšna kot ti
Preberite tudi