sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

S svojo pričesko je sprožila škandal

22. 4. 2016; 03.49
Avtor: K.M.
Cara-Delevingne-braid-hairstyle-at-MTV-Movie-Awards-2016
Cara Delevingne ni pričela s tem trendom.

Priljubljena manekenka, model in vse bolj uspešna igralka, Cara Delevingne, ki ti, tako kot mnogim najstnicam, predstavlja pravo vzornico, je velikokrat snovalka pravih modnih trendov. Sedaj pa je s svojo pričesko povzročila pravi škandal, ki se odvija predvsem na omrežju Twitter, vpletene pa so celo rase. Le kaj je storila priljubljena in do vseh prijazna zvezdnica?

Sama skoraj ničesar. Vse kar je Cara dejansko naredila je to, da je na podelitvi MTVjevih filmskih nagrad imela nekoliko drugačno pričesko. Svoje dolge svetle lase je popestrila z mikro kitko, ki je krasila njeno desno stran pričeske. Kite in pričeske s kitami so v letošnjem letu na splošno priljubljene, zato ni čudno, da se je za eno izmed različic odločila tudi zvezdnica in nad njeno odločitvijo so bili vsi navdušeni. Vse do sedaj ...

Priljubljeno podjetje Asos je na Twitterju objavilo njeno fotografijo in pripisalo ''Zahvala @Caradelevingne za to, da so mikro kitke stvar''. S tem pa so sprižili val obtožb in negativnih komentarjev in Caro postavili v središče škandala. Dejstvo je, da Cara ni prva ženska, ki je nosila kitko, hkrati pa tak trend že vrsto let uporabljajo temnopolte ženske, med njimi tudi zvezdnice, kot so Brandy, Alicia Keys in Zoe Kravitz. Asos je Twitt že upaknil, a se vročica okoli zapisa še kar ne ugasne.

Cara je tako z nedolžno pričesko sprožila pravi rasni škandal.



prejšnji članek
Ta modni kotiček je namenjen tebi
Lepotičenje
Ta modni kotiček je namenjen tebi
naslednji članek
Šok v družini Kardashian
Obsedena!
Šok v družini Kardashian
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija