sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Ta modni kotiček je namenjen tebi

22. 4. 2016; 04.28
Avtor: K.M.
Terminal3_Otvoritev 13
Kotiček z udarnimi oblačili in dodatki, ki izstopajo zaradi drznih krojev in eklektičnih stilov.

Sinoči je Ljubljana postala bogatejša za še en modni kotiček za prave modne sladokusce – Terminal3. Gostiteljici večera, lastnici trgovine Terminal3, Sladžana Simeunović in Vesna Zdravković, sta že na dan odprtja poželi ogromno zanimanja za udarna oblačila in dodatke, ki izstopajo zaradi drznih krojev in eklektičnih stilov.


 
V poplavi različnih kosov oblačil in dodatkov, si zagotovo zaželiš, da bi imela majico, ki jo imaš samo ti. Če ne to, pa da jo nimajo vsa dekleta na tvoji srednji šoli. Če si prava modna navdušenka, potem bo nov modni kotiček Terminal3 kot nalašč zate, saj ponuja nekaj drugačnega in posebnega.



Vsak kos oblačila iz trgovine Terminal3 je poseben, saj ga krasijo detajli, kot so dodatki umetnega krzna, resice, zanimiva podloga, ki kuka izpod krila, vpadljivi vzorci, čipka, potiski in našitki, igra asimetrije in kombiniranje nenavadnih tkanin. Prednost trgovine Terminal3 je prav njena majhnost. Vsak model oblačila v trgovinici, ki se nahaja v zadnjem delu stavbe BTC-Diamant tako obstaja v le nekaj kosih, kar pomeni, da v danem trenutku skoraj ni bojazni, da bi v mestu srečala dekle, ki nosi enako obleko, krilo, srajco, plašč ali jakno, kot ti.

Ponudba se seveda vestno in sproti osvežuje, obešalniki pa so ves čas prežeti z novo trendovsko ponudbo in vsak modni ženski okus.

Lastnici trgovine Terminal3 Sladžana in Vesna.

Lastnici trgovine Terminal3 Sladžana in Vesna.

prejšnji članek
Velika premira filma Prehod
Obsedena!
Velika premira filma Prehod
naslednji članek
S svojo pričesko je sprožila škandal
Obsedena!
S svojo pričesko je sprožila škandal
Preberite tudi