evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Svetovni trend, ki je navdušil vse

7. 5. 2016; 10.07
Avtor: K.M.
pobarvankanajstnica

Svetovni trend, ki je navdušil tudi v Sloveniji.

Je zamikal tudi tebe?

Včasih je kar težko verjeti, da neka stvar postane pravi svetovni trend. A se je slednji aktivnosti pripetilo ravno to. Zakaj je otroška razvada postala pravi odrasli fenomen?

Kot otrok si zelo rada barvala. Tam okoli osmega leta pa je ta aktivnost zamrla. Sedaj imaš priložnost, da svojo otroško obsesijo preleviš v svoje najstniško življenje. Brez skrbi, barvajo tudi odrasli. V zadnjem letu vrhove prodajinih lestvic zasedajo pobarvanke za odrasle. Bolj podrobne in bolj komplicirane različice pobarvank, ki so te spremljale tudi v otroštvu. Tokrat se moraš zgolj potruditi in osredotočiti. Zakaj tako navdušenje? Pobarvanke sproščajo in predstavljajo alternativo gledanju televizije, branju in brskanju po internetu. Hkrati pa takšno osredotočanje deluje tudi na tvoj spomin, saj tako treniraš svoje možgane.



Zanimivo je, da barvajo tudi svetovni zvezdniki. Med njimi je tudi Justin Bieber, ki je ob objavi ene izmed pobarvanih strani zapisal sledeče ''To sem pobarval. Je neverjetno, saj sem dejansko sedel 30 minut in dokončal. Nikoli ne sedim pri miru tako dolgo, zato je to kar velik dosežek. Vseeno pa mi je vzelo kar 30 minut haha, vem, da nisem dober, ne me obsojati.''

S pobarvankami se zabava tudi Justin Bieber.



Če barva Justin, potem lahko tudi ti.

V Sloveniji lahko kupiš številne tuje različice, vse več pa je tudi prevodov, ki ti predstavijo slovensko razlago in navodila.

Že barvaš?



prejšnji članek
Justin predstavlja novost
Obsedena!
Justin predstavlja novost
naslednji članek
S to potezo je prizadel številne oboževalke
Obsedena!
S to potezo je prizadel številne oboževalke
Preberite tudi