sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Justin predstavlja novost

7. 5. 2016; 11.29
Avtor: K.M.
timberlake
Devetkratni grammyjev in štirikratni emmyjev nagrajenec predstavlja novo pesem.

Včeraj je popolnoma novo pesem javnosti predstavil devetkratni grammyjev in štirikratni emmyjev nagrajenec, Justin Timberlake. Pesem se je uvrstila tudi na soundtrack filma ''Trolls''.

Album nove animirane uspešnice bo izšel 23. septembra. Pesem pa je Timberlake produciral v sodelovanju z Max Martinom in Shellbackom, s katerima je glasbenik prvič sodeloval. Timberlake bo tudi glasbeni producent celotnega sountracka, njegov glas boš lahko slišali še v treh avtorskih skladbah, kot tudi v animiranem, komičnem liku, Branchu.

Anna Kendrick, James Corden, Icona Pop, Zoey Deschanel in Christopher Mintz-Plasse bodo tudi sodelovali na albumu, v predelavah največjih uspešnic zadnjih let. Timberlake in Anna Kendrick sta se lotila predelave uspešnice 'True Colors' iz leta 1986, kar boš seveda lahko videla v filmu.

'Trolls' bo v ameriških kinematografih na sporedu od 4. novembra, v njem pa boš uživala v zgodbah likov, ki jim bodo glasove posodili Anna Kendrick, Justin Timberlake,  Zooey Deschanel, Christopher Mintz-Plasse, Russell Brand,  Jeffrey Tambor, Christine Baranski, James Corden, Kunal Nayyar, Ron Funches, Icona Pop, Quvenzhané Wallis, John Cleese in Gwen Stefani.

prejšnji članek
Aplikacija za vse modne navdušenke
Obsedena!
Aplikacija za vse modne navdušenke
naslednji članek
Svetovni trend, ki je navdušil vse
Obsedena!
Svetovni trend, ki je navdušil vse
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija