sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Učinkovit šport za lepšo postavo

18. 7. 2016; 10.44
Avtor: K.M.
plavanje
Odlični trening za oblikovanje postave.

Smo sredi priljubljene sezone zelo razširjenega športa - plavanja. Skoraj vsak zna plavati, hkrati pa se to seveda uvršča med zelo poceni šport. Za rekreativno plavanje dejansko potrebuješ samo kopalke in morje. Edini dodatni strošek so še karte za bazen, ali pa kakšna dodatna oprema, ki jo morda potrebuješ.

Prednosti plavanja?
Plavanje ti lahko pomaga pred pri varovanju pred različnimi poškodbami in boleznimi. Ker sile niso velike, blagodejno vpliva predvsem na sklepe, s plavanjem pa lahko seniraš tudi številne poškodbe.
Hkrati gre tudi za šport pri katerem razgibaš in utrdiš skoraj vse večje mišične skupine. Poleg tega, de delaš na mišični moči, pa s plavanjem nabiraš tudi kondicijo.

S plavanjem pa lahko seveda izgubiš tudi kakšen odvečni kilogramček. Vseeno pa je potreben pametni pristop. Dejstvo, da si pričela plavati, še ne pomeni, da bodo maščobne blazinice kar izginile. Še vedno velja klasična enačba, da moraš porabiti več kalorij, kot si jih zaužila, če želiš, da se trud vidi na tvoji postavi. Vseeno pa pozitivno stvar za tvojo postavo naredi že oblikovanje mišic, ki bodo tvojemu telesu dodale čvrstost.

Prični plavati še preden se odpraviš na dopust. Pojdi na bazen in uživaj.

prejšnji članek
Ko jogurt sreča sladoled
Moj life
Ko jogurt sreča sladoled
naslednji članek
Razkrila ga je!
Obsedena!
Razkrila ga je!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija