Jure Ličen s Sofio
Svet24.si

Znani radijski voditelj je prvič postal očka

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kljub odličnemu nastopu se je ManuElli finale izmuznil

12. 5. 2016; 11.15
Avtor: M.M.
manuella
Misliš, da si bi Slovenija zaslužila finale?
Za nami je že drugi polfinalni večer tekmovanja za pesem Evrovizije 2016. Sloveniji se žal ni uspelo uvrstiti v finale. Vendar se Najstnici zdi, da se je ManuElla odlično odrezala - kaj pa misliš ti?

V drugi polfinalni večer sta nas popeljala kar voditelja s prikupnim duetom o zgodovini Evrovizije v stilu muzikala in tako pričela še en večer dobre glasbe in zabave.

Naša ManuElla je na oder stopila enajsta in samozavestno odpela svojo udarno skladbo Blue and Red, ki nosi pomembno sporočilo - govori namreč o dekletu, ki se razide s slabim fantom in ga preboli - ali kot zaključi ManuElla: "you feel blue and I am better". Njen nastop je bil preprost, da je v ospredje stopil zgolj njen odličen vokal. Vendar to očitno žal ni bilo dovolj za uvrstitev v sobotni finale.

V sobotni finale so se uvrstili predstavniki Latvije, Gruzije, Bolgarije, Avstralije, Ukrajine, Srbije, Poljske, Izraela, Litve in Belgije.

Najstnici je nocoj v oči - in ušesa - najbolj padel simpatični Litvanijec Donny Montell. So se tudi tebi ob njegovi izvedbi pesmi "I've been waiting for this night" zašibila kolena?
prejšnji članek
Lepotne zasvojenke, pozor!
Lepotičenje
Lepotne zasvojenke, pozor!
naslednji članek
Skupaj še na filmskem festivalu
Obsedena!
Skupaj še na filmskem festivalu
Preberite tudi