sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Navijaj za ManuEllo v nocojšnjem polfinalu Evrovizije

12. 5. 2016; 05.04
Avtor: M.M.
ManuElla-Eurovision-Eslovenia
Danes zvečer se bo odvil drugi polfinalni večer tekmovanja za pesem Evrovizije, ki letos poteka na Švedskem v Stockholmu.

Najstnica se pripravlja na ogled polfinalnega nastopa slovenske predstavnice ManuElle na Evroviziji. Jo boš tudi ti spodbujala?

Manuela Brečko, 26 letna Celjanka, se z glasbo ukvarja že od malega. Končala je glasbeno šolo, učila se je solo petja, igranja harmonike, bas kitare, kitare in klavirja.

Pri 16-ih je nastopila v 2. sezoni Bitke talentov, 5 let pozneje pa se je uspešno preizkusila tudi na nemškem talent šovu Das Supertalent. Uspeh je doživela tudi v Misiji Evroviziji, izboru slovenskega predstavnika na Pesmi Evrovizije za leto 2011, kjer se ji je uspelo prebiti do polfinala.

Leta 2010 je posnela duet Raztrgaj me nežno s skupino StereoTipi. Njena prva samostojna skladba Il futuro, ki je nastala v sodelovanju z avtorjem Kevinom Koradinom iz skupine Tide in nizozemskim producentom Cliffordom Goilom, besedilo zanjo pa je napisala kar sama, je izšla januarja 2013. Istega leta je sodelovala na Slovenski popevki z Zadnjim plesom in zasedla 5. mesto.

Veliko je nastopala tudi v tujini, predvsem v Nemčiji.

Danes, 12.5.2016, se bo predstavila na Evroviziji s skladbo Blue and Red, ki jo je ustavila skupaj z Marjanom Hvalo, besedilo pa je napisal Leon Oblak. Nastopila bo kot enajsta tekmovalka.

V drugem polfinalu se bodo predstavile še skladbe Norveške, Izraela, Gruzije, Avstrije, Litve, Poljske, Malte, Makedonije, Finske, Irske, Romunije, Belorusije, Grčije in švice.

Ali tudi tebe že zanima, kakšen šov lahko pričakujemo na ManuEllinem polfinalnem nastopu?

prejšnji članek
Skupaj še na filmskem festivalu
Obsedena!
Skupaj še na filmskem festivalu
naslednji članek
Gigi Hadid je razkrila skrivnost svojega uspeha
Obsedena!
Gigi Hadid je razkrila skrivnost svojega uspeha
Preberite tudi