sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ko se na smrt zaljubiš - dobesedno

12. 5. 2016; 05.27
Avtor: M.M.
udi0R7LlEe8.movieposter_maxres
V kinu te čaka nova akcijska romantična komedija Mr. Right - Morilec na belem konju

Simpatična Anna Kendrick, ki se jo verjetno spomniš iz filmov Pitch Perfect - Prava nota, te bo tokrat zabavala v napeti romantični komediji, kjer njeno srce osvoji šarmantni Sam Rockwell, ki pa se izkaže za nevarnega morilca.

Vedno hiperaktivna Martha (Anna Kendrick) zaradi nedavnega bolečega razhoda s fantom izgubi upanje, da bo našla svojega princa na belem konju, dokler ne spozna skrivnostnega Francisa (Sam Rockwell). Vsem ostalim bi se Francisov pristop zdel shrljiv, Martha pa si ne more pomagati, da je ne bi pritegnil. Delujeta kot popoln par: one je malo nora, on je malo nor, ampak on je nor na smrtonosen način. Vse na njem se namreč zdi popolno, dokler Marthi na vrata ne potrkajo agenti FBI in ji razložijo, da je Francis iskan morilec in sanje se razblinijo.



Francis je namreč profesionalni morilec, ki namesto svojih tarč v onostranstvo raje pošilja izprijene naročnike umorov. Ravno, ko se Martha začenja zavedati, da se njen novi fant torej ni šalil, ko ji je naročil, naj za trenutek stopi ven, da lahko on nekoga ustreli, se za Francisa stvari začnejo še bolj zapletati. Njegove usluge zahteva vprašljiva stranka, ki jo lovi enako vprašljivi agent FBI. Ko se število njegovih žrtev povečuje, se mora Martha odločiti med tem ali bo zbežala, ali pa se bo pridružila zločinu. Martha se tako znajde na nenavadnem moralnem in ljubezenskem razpotju, saj utegne zaradi romance s Francisom poleg svojega srca izgubiti tudi svoje življenje.


Zveni razburljivo, kajne? Film si že lahko ogledaš v slovenskih kinematografih.

prejšnji članek
Nova podoba priljubljene aplikacije
Obsedena!
Nova podoba priljubljene aplikacije
naslednji članek
Imaš raje torbice ali čevlje?
Lepotičenje
Imaš raje torbice ali čevlje?
Preberite tudi