sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nova podoba priljubljene aplikacije

12. 5. 2016; 09.00
Avtor: M.M.
Instagram_App_Large_May2016
Instagram je doživel preobrazbo

Popularna aplikacija Instagram je včeraj dobila novo podobo. Znameniti logo starinskega fotoaparata je zamenjal enostaven kvadratek v barvah mavrice.

Odzivi pa, kot ponavadi, niso preveč spodbudni. Javnost je pravzaprav čisto ogorčena. Ja, pač ne maramo sprememb. Večina kritik pravi, da je logo preveč enostaven in da sploh ne spominja več na fotoaparat.

Pojavljajo se tudi takšne primerjave:



Oblikovalci novega loga pravijo, da je bila preprostost njihov cilj, ker naj bi se aplikacija razvila tako, da danes predstavlja več kot samo objavljanje fotografij, zato tudi novi logo ne predstavlja več samo fotokamere. Vendar to ni prepričalo javnosti, ki se je zaljubila v prejšnji, starinski logo, saj je izstopal iz povprečja. Nov pa je tudi splošni videz aplikacije, vendar samo za malenkost. Zdi se, da z novim dizajnom slike malo bolj zasijejo na ekranu, pisava pa je bolj naravna.

Če se spomniš, je Instagram že pred časom naznanil tudi spremembo v tem, kako se na tvojem Instagramu pojavljajo nove objave, saj naj bi ti zdaj ponujal več tistih, ki jih bolj "všečkaš" in manj tistih, ki naj bi te po njegovi oceni manj zanimale. Tudi to je sprožilo poplavo panike med uporabniki. Zdaj pa so spremenili še podobo. Očitno na Instagram prihaja nov val.

Hm, Najstnica se bo morala na nov videz še navaditi. Kako pa je všeč tebi?



prejšnji članek
Želi jo nazaj!
Obsedena!
Želi jo nazaj!
naslednji članek
Ko se na smrt zaljubiš - dobesedno
Obsedena!
Ko se na smrt zaljubiš - dobesedno
Preberite tudi