Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kdo so najbolj seksi nogometaši?

9. 6. 2016; 12.39
Avtor: K.M.
mario

Mario Götze se v medijih večkrat pojavlja zaradi svojega videza ...

Pričenja se evropsko prvenstvo v nogometu

Jutri se v Franciji pričenja evropsko prvenstvo v nogometu, ki bo potekalo od 10. junija do 10. julija. Kot verjetno že veš, tam ne bo nastopila Slovenija, se bodo pa fantje kljub temu zasidrali pred televizijske ekrane in uživali v svojem najljubšem športu. Uživaš pa lahko seveda tudi ti! 

Predvsem zaradi splošne priljubljenosti nogometa, športnih postav in stalne izpostavljenosti, so predvsem nogometaši priljubljeni tudi med dekleti. Si tudi ti tista, ki brez težav pogledaš kakšno tekmo, a na koncu ne veš čisto, kakšen je bil rezultat, ali pa morda, kdo je sploh igral? Ne zamerimo ti. Kar nekaj nogometašev je zelo privlačnih in verjamemo, da si z veseljem spočiješ svoj pogled na njih. 

Zato smo se odločili, da ti pripravimo sladki izbor letošnjega prvenstva in tri nogometaše, na katere moraš biti pozorna. 

Olivier Giroud, Francija



Že nekaj let na vseh lestvicah vizualne priljubljenosti kraljuje francoskih nogometaš, Olivier Giroud, ki drugače igra v angleškem Arsenalu. Veliko da na svojo vizualno podobo, ko pa k temu prišteješ še njegovo višino, ni čudno, da je tako zaželen. 

Mario Götze, Nemčija



Štirinindvajsetletni Mario je zagotovo eden izmed najbolj zaželjeni nemških nogometašev. Klubske barve brani za domači Bayern Munich, velikokrat pa se je že izkazal tudi v reprezentanci. Žal pa je že štiri leta v zvezi z nemško manekenko, Anno-Kathrin Brömmel

Jack Wilshere, Anglija



Prav tako štiriindvajsetletni Jack, ki bo na prvenstvu zastopal barve Anglije, je velikokrat glavni razlog, da tudi dekleta z veseljem pogledajo nogometno tekmo, kjer eno izmed glavnih vlog odigra ravno angleška reprezentanca. Poleg videza seveda navdušuje tudi s svojimi nogometnimi sposobnostmi, že od nekdaj pa je zvest domačemu Arsenalu. 

prejšnji članek
Tvojo TOP pesem bi moral izvajati nekdo drug
Obsedena!
Tvojo TOP pesem bi moral izvajati nekdo drug
naslednji članek
Nino se ti oglaša kar izpod tuša
Obsedena!
Nino se ti oglaša kar izpod tuša
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska