evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tvojo TOP pesem bi moral izvajati nekdo drug

9. 6. 2016; 01.55
Avtor: K.M.
pesmice
Glasbenik je pesem zavrnil, sedaj pa je postala mega hit.

V svetu glasbe se velikokrat pripeti, da pisci in ustvarjalci pesmi, svoje delo ponudijo svetovnim glasbenikom. Le-ti pa se odločijo, ali bodo pesem tudi posneli, ali ne. Nič takšnega, če se potem nek drug glasbenik ne odloči, da bo to isto ponujeno pesem posnel, ta pa kasneje postane mega uspešnica. Preveri, komu se je to že pripetilo!

Ariana Grande: Break Free
Pesem je bila v originalu ponujena Austinu Mahoneju in to že leto pred tem, ko jo je sprejela Ariana. Kmalu po tem, ko je pesem v njeni izvedbi izšla in hitro postala velik hit, je Austin to dejstvo izpostavil v enem izmed intervjujev. ''Arianina pesem, ki je ravnokar izšla, bi morala biti že pred letom dni. Break Free so mi poslali in moral bi jo posneti, a je nikoli nisem.''

Miley Cyrus: Party in the U.S.A 
Mileyjin velik hit bi v resnici morala izvajati Jessie J. No, v resnici je Jessie pesem napisala in tudi posnela za svoj prvi album, a se je odločila, da jo ne bo nikoli poslala na tržišče, saj je menila, da ni dovolj ostra za njen stil. Predala jo je Miley in pesem je kar hitro postala velik hit in prva prelomnica v Mileyjini karieri.

Demi Lovato: Skyscraper
Skyscraper je hit, ki je kar pisan na kožo Demi Lovato, a je bil v resnici najprej ponujen Jordin Sparks, zmagovalki oddaje American Idol. To je pevka razkrila pred tem, ko je enkrat predstavila svojo različico pesmi. Takrat je Demi tudi pohvalila in izpostavila, da je res naredila veliko s to pesmijo. 

Si predstavljaš, da bi te tri hite izvajal drug glasbenik? Jessi J. lahko slišiš s pesmijo Party in the U.S.A.:




prejšnji članek
Tožijo ga za 20 milijonov dolarjev
Obsedena!
Tožijo ga za 20 milijonov dolarjev
naslednji članek
Kdo so najbolj seksi nogometaši?
Obsedena!
Kdo so najbolj seksi nogometaši?
Preberite tudi