benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Selena odpovedala srečanja z oboževalci

12. 6. 2016; 01.01
Avtor: K.M.
selenaobozevalci
Po smrti prijateljice se ne počuti več varno.

Včeraj dopoldne je svet glasbe in tudi širšo javnost pretresla novica, da je za posledicami strelov umrla pevka in Youtube zvezdnica Christina Grimmie. Še bolj grozen pa je podatek, da je do tragičnega dogodka prišlo pred približno šestdesetimi oboževalci, prijatelji in družinskimi člani, ki so se s Christino družili na srečanju po petkovem koncertu v Orlandu, Florida. Priljubljen način druženja z oboževalci je sedaj odpovedala Selena Gomez, ki je bila Christinina zelo dobra prijateljica. 

Podobne dogodke je že pred časom odpovedal Justin Bieber, ravno zaradi varnosti oboževalcev pa je o podobni odločitvi že razmišljala tudi Selena. Petkov dogodek pa jo je očitno prepričal, da jih vsaj zaenkrat ne bo več izvajala. S tem je razočarala najbolj goreče oboževalce, ki pa vseeno zagotovo razumejo njeno odločitev in dejstvo, da je najprej potrebno poskrbeti za varnost. 

Selena in Christina sta bili dolga leta dobri prijateljici. Selenin očim je bil pevkin menedžer, Selena pa jo je vzela pod svoje okrilje in jo s seboj vzela tudi na številne nastope ter turneje. Christina je pred leti o Selenini družini povedala sledeče: ''Tako srečna sem, da so v mojem življenju. Oni so dobesedno kot družina - Selena me zelo podpira že od takrat, ko sva se prvič spoznali. Počutim se kot v pravljici.''

Policija je že izdala, kdo je umil mlado pevko, na to pa je sodil še sebi. Zaenkrat pa še nimajo dokazov, ki bi narekovali na to, zakaj je to sploh storil. Prva ugibanja govorijo o tem, da je šlo za obsedenega oboževalca. 

Spodaj si lahko ogledaš Christinino avdicijo za oddajo The Voice, ki še vedno velja za eno izmed najboljših. 



prejšnji članek
To je njuna prva poroka
Obsedena!
To je njuna prva poroka
naslednji članek
On je razlog, da boš gledala nogomet
Obsedena!
On je razlog, da boš gledala nogomet
Preberite tudi