sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Si dekle po Zaynovem okusu?

21. 6. 2016; 12.16
Avtor: K.M.
tayn
Pevec razkril, kaj se mu zdi na dekletu najbolj privlačno.

Čeprav sta pevec Zayn in model Gigi Hadid še vedno zelo zaljubljena, lahko dekle še vedno sanja. Morda boš sedaj še bolj, saj je Zayn razkril, kaj ga na dekletih najbolj privlači. Hmm ... Ali ustrezaš njegovim kriterijem?

Zayn krasi naslovnico revije Paper in priznati moramo, da je videti odlično. V intervjuju pa je izdal veliko o svoji glasbi, kaj lahko od njega pričakuješ, kakšno je njegovo razmerje z Gigi in seveda tudi , kaj je najbolj privlačna stvar na dekletu. Pevec je že pred časom priznal, da ima rad inteligentna dekleta, sedaj pa je izdal še več podrobnosti. ''Vedno sem govoril to in s tem se še vedno strinjam. Meni se zdi inteligenca privlačna. Ko nekaj od osebe izvem, ali pa ko me nekaj nauči, menim da je to zelo privlačna stvar. Seveda mi je pomembna tudi fizična privlačnost, ampak je z mojim odraščanjem postala bolj pomembna osebnost. Ne moraš imeti dolgotrajnega razmerja, če se z osebno ne razumeš. Zunanjost potem ni tako zelo pomembna''.

Glede na to, da sta tako njegova bivša - Perrie, kot tudi sedanje dekle - Gigi pravi lepotici, iz povedanega sklepamo, da sta tudi neverjetni ženski.

prejšnji članek
Moraš si ogledati te neverjetne imitacije
Obsedena!
Moraš si ogledati te neverjetne imitacije
naslednji članek
Oči odeni v svežino vzhajajočega sonca
Lepotičenje
Oči odeni v svežino vzhajajočega sonca
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska