zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Par, ki te bo nasmejal do solz

3. 7. 2016; 02.00
Avtor: M.M.
maxresdefault
Si si že ogledala novo komedijo Obveščevalna?

Usoda sveta to poletje leži v rokah dveh junakov, ki prihajata v zelo različnih velikostih. Priljubljena igralca Kevin Hart in Dwayne "The Rock" Johnson namreč tvorita enega najbolj posrečenih in simpatičnih junaških duetov vseh časov. Med drugim je The Rock kar dobrih 30 centimetrov višji in 45 kilogramov težji od Kevina Harta!

Režiser udarnih komedij Dodgeball: Zgube med dvema ognjema in Mi smo Millerjevi predstavlja zabavno akcijo o dveh prijateljih, ki morata rešiti svet pred kriminalci.

Johnson igra Boba, nekdanjega piflarja in tarčo posmeha celotne gimnazije, ki odraste v smrtonosnega agenta ameriške obveščevalne agencije CIA. Ko prispe v domače mesto, da bi se udeležil srednješolske obletnice, na Facebooku poišče svojega bivšega sošolca Calvina, ki ha igra Hart. Čeprav je ta kot dijak veljal za največjega frajerja, je v odraslem življenju postal le zdolgočasen računovodja, ki večino dni nostalgično sanjari o dobrih starih časih in divjih pustolovščinah. Kljub temu ne računa, da mu bo druženje z Bobom povsem spremenilo življenje. Bob ga ob ponovnem snidenju namreč zvleče v svojo tajno misijo, prežeto z mednarodno špijonažo, prevarami in nevarnimi strelskimi obračuni. Tako se nenavadni par zaplete v divji obračun s kriminalci, kjer Bob skrbi za divje uničevanje, Calvin pa za nenehno zabavno nerganje.

Spodaj si lahko ogledaš tudi predstavitveni video!

Si si film že ogledala?


prejšnji članek
Poletje med platnicami
Obsedena!
Poletje med platnicami
naslednji članek
Se bosta poročila?
Obsedena!
Se bosta poročila?
Preberite tudi