Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Poletje med platnicami

3. 7. 2016; 06.00
Avtor: M.M.
Book and Stones
Poletno branje

Počitnice so se začele, poletje je tu in zdaj imaš obilico časa, da med sproščanjem na plaži prebereš dobro knjigo! In kaj drugega bi bilo bolj primerno, kot knjiga, ki ima poletje že v naslovu - roman Poletje v Mali obalni pekarni se namreč dogaja v ljubkem obalnem mestecu.

Avtorica Jenny Colgan te z igro besed popelje v cornwallsko mestece Mount Polbearne, kamor je prišlo poletje in glavna junakinja Polly Waterford je presrečna. Ker je zaljubljena: zaljubljena v prelepo obmorsko mestece, kjer stanuje, zaljubljena v vodenje pekarne na Obalni ulici in zaljubljena v svojega fanta Huckla.

Vendar je v nežnem poletnem vetriču, ki pihlja skozi mestece, pridih nelagodja. Selina, ki je nedavno ovdovela, upa, da bo selitev na Mount Polbearne ublažila njeno žalost, toda Polly ima skrivnost, ki bi lahko uničila prijateljičin krhki mir. Huckle se mora spet spoprijeti z odgovornostmi, za katere je mislil, da se jih je rešil, in Polly se vse teže sprijazni z njegovo vse daljšo odsotnostjo.

Polly seje moko, gnete testo in peče kruh, vendar nič ne more umiriti viharja, za katerega ve, da se bliža: bo Polly izgubila vse, kar ima rada?

prejšnji članek
Skupaj tudi telovadita
Obsedena!
Skupaj tudi telovadita
naslednji članek
Par, ki te bo nasmejal do solz
Obsedena!
Par, ki te bo nasmejal do solz
Preberite tudi