najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Harry Potter manija se je vrnila

1. 8. 2016; 01.56
Avtor: K.M.
potermanija
Že imaš novo knjigo?

Harry Potter je še vedno eden izmed najbolj priljubljenih knjižnih in filmskih junakov, knjige o tem mladem čarovniku pa se po devetnajstih letih še vedno prodajajo v zavidljivih številkah. Včeraj, na čarovnikov rojstni dan in devetnajst let po izidu zadnje knjige, pa je oboževalce razveselila nova zgodba v knjižni obliki (dan prej je bila na sporedu tudi uradna premiera na igralskih odrih). Harry Potter manija se je tako ponovno pričela! 



Zgodba, ki se dogaja 19 let po izidu zadnje knjige z naslovom Harry Potter in svetinje smrti, je nastala kot dramsko delo za igro v dveh delih, ki bo premiero v Londonu doživela dan pred izidom knjige. Istoimensko igro je J. K. Rowling pripravila v sodelovanju s piscem Jackom Thornom in režiserjem Johnom Tiffanyjem. V osmi zgodbi čarovniške sage J. K. Rowling, je priljubljeni junak Harry Potter zgaran uslužbenec Ministrstva za čaranje, mož in oče treh otrok. Medtem ko se Harry Potter v novi zgodbi bori s preteklostjo, pa se mora njegov najmlajši sin Albus Robaus spopasti s težo družinske zapuščine, ki si je ni nikoli želel.

Na prihod čarovnika so se dobro pripravili tudi v slovenskih knjigarnah Felix.



Je pa avtorica priljubljenega čarovnika že razočarala številne oboževalce, saj je naznanila, da je to dokončno zadnja zgodba povezana s tem svetovnim fenomenom. 

Oglej si fotogalerijo Harry Potter norije!

prejšnji članek
Pokaži nekaj kože
Lepotičenje
Pokaži nekaj kože
naslednji članek
Mesece po smrti prejela prvo nagrado
Obsedena!
Mesece po smrti prejela prvo nagrado
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija