bencin
Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Je to komedija leta?

16. 9. 2016; 06.45
Avtor: K.M.
licenje
Zmedena svetlolaska se je vrnila!

V sredo se je v Cineplexxu Kranj zgodila slovenska predpremiera najbolj zaželenega filma konca letošnjega poletja Dojenček Bridget Jones. Nepozaben večer na rožnati preprogi je doživela osrednja zvezda večera, slovenska Bridget Jones, Antonija Kos, ki je na predpremiero prišla v družbi Denisa Avdića in svojih petih prijateljic.

Povabljene gostje so po rožnati preprogi pospremili postavni finalisti Mister Slovenija ter urbani in trendovski lepotci: Smart fortwo, Smart fortwo cabrio in Smart forfour. Razvajala jih je nova dišava za njo – Boss The Scent for Her, svetovalke Bocassy pa so jim predstavile najnovejšo dnevno kremo za zdrav in mladosten videz. Pred začetkom filma so za profesionalno večerno ličenje treh izbrank poskrbele vizažistke Max Factor Slovenija.

Poleg slovenske Bridget Jones je bila častna gostja večera tudi veleposlanica Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske gospa Sophie Honey, ki je pred filmom pozdravila obiskovalce.

Ali je oče otroka Mark ali Jack, so včeraj med prvimi izvedeli znani Slovenci, ki so se po predstavi udeležili tudi zabave ob osvežilnih koktajlih Martini Royale ter Martini & Tonic.
Tjaša Kokalj, Azra Selimanovič, Nataša Rhind-Tutt, Irina Osypenko Nemec, Rok Golob z ženo Katarino Habe, Erik Ferfolja in Nina Uršič, Manca Izmajlova z možem, Aleš Bravničar, Sandi Murovec, Maja Ferme z možem Igorjem Kapšem, Špela Jereb in Katja Klavora, Jana Morelj in Miha Deželak, Lea Filipovič in mnogi drugi.

prejšnji članek
Navdušili sta na modni brvi
Lepotičenje
Navdušili sta na modni brvi
naslednji članek
Modni copat v jesenski preobleki
Lepotičenje
Modni copat v jesenski preobleki
Preberite tudi