benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Modni copat v jesenski preobleki

16. 9. 2016; 06.30
Avtor: K.M.
nmd
Adidas predstavlja nove modele copat adidas Originals NMD, ki so se v preteklih mesecih že zavihteli med najbolj priljubljene kose obutve.

Copati adidas Originals NMD, ki so se uvrstili na lestvico najbolj priljubljenih modnih kosov letošnjega leta, prihajajo na naše ulice v drzni preobleki. Novi modeli, ki so hkrati modno dovršeni in tehnično izpopolnjeni, so ustvarjeni za aktivno urbano življenje.

adidas predstavlja nove modele copat adidas Originals NMD, ki so se v preteklih mesecih s svojo vpadljivo silhueto že zavihteli med najbolj priljubljene kose obutve. Tokrat se vračajo v drzni preobleki, pri tem pa ohranjajo svoj dinamičen dizajn in tehnološko izpopolnjenost. Copati so ustvarjeni za aktivno urbano življenje, saj so opremljeni z revolucionarnima tehnologijama BOOST™ in Primeknit, ki sta v svetu športne obutve že zavzeli vodilno mesto. Prva s posebnim blaženjem zagotavlja lahkoten korak, druga pa se povsem oprime noge in tako poskrbi za maksimalno udobje. Med novimi modeli je največ pozornosti pritegnil moški model NMD_R1, ki je izdelan iz volni podobnega materiala, na naše ulice pa prihaja v temno sivi barvi in z dodatkom treh znamenitih adidasovih črt.

prejšnji članek
Je to komedija leta?
Obsedena!
Je to komedija leta?
naslednji članek
Nekaj za vse ljubitelje športa
Obsedena!
Nekaj za vse ljubitelje športa
Preberite tudi