Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ne boš verjela, kaj je napisal Cheryl

22. 9. 2016; 09.47
Avtor: K.M.
obraznamaska2
Po govoricah o nosečnosti, je naredil to ...

Pevka Cheryl je bila še pred meseci presuha, to pa je takrat številne strašilo. Sedaj pa je v javnost prišla fotografija njene bolj zdrave postave, saj je zvezdnica pridobila nekaj kilogramov, med oboževalci pa je to sprožilo vprašanja, ali skupaj s fantom, Liamom Paynom, članom skupine One Direction, pričakujeta svojega prvega otroka. Tak je bil pevčev odziv. 

Res je, da pevka ne objavlja veliko fotografij, številni pa se naslanjajo na zadnjo fotografijo njene oglasne kampanje, na kateri se vidi, da ima ponovno bolj polna lička. Ker se zvezdnika na govorice še nista odzvala, lahko o vsem samo ugibamo. Liam pa nam pošilja namige, ki bi morda lahko kazali na to, da bosta res postala starša. No, po drugi strani pa se lahko z nami samo igra. 

Po tem, ko je zapisal, da je najbolj srečen človek na svetu, je sedaj presenetil še z Instagram objavo. Očitno Liam in Cheryl v tem trenutku nista skupaj, zato je objavil skupno in predvsem zabavno fotografijo, na kateri oba nosita obrazno masko. Ob tem pa je zapisal ''Pogrešam te ... Stvari, ki jih delam zaradi tebe ... Kmalu bom doma!''

Kako prisrčno! 

prejšnji članek
Soigralca sta se zabavala v Nemčiji
Obsedena!
Soigralca sta se zabavala v Nemčiji
naslednji članek
Je Zac Efron bil kdaj v filmu, v katerem ni igral kretena?
Moj life
Je Zac Efron bil kdaj v filmu, v katerem ni igral kretena?
Preberite tudi