benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Obvezen del športne aktivnosti?

21. 12. 2016; 02.45
Avtor: K.M.
poslusanjeglasbe
Nisi edina, ki to potrebuje ...

Vadba, oziroma telesna aktivnost, je eden izmed najbolj pomembnih delov tvojega vsakdana. Pomembna je za tvoje telo in um, saj z njo pridobivaš kondicijo, hkrati pa svoje misli odstraniš od vseh šolskih in ljubezenskih problemov. Z razvojem pa je ena stvar postala obvezen del športne aktivnosti. Če to počneš, bodi brez skrbi, nisi edina. 

Ne glede na to, ali se ukvarjaš s tekom, visoko intenzivno vadbo, ali se samo odpraviš na sprehod, ti pri vseh teh telesnih aktivnostih ''pomaga'' glasba. Imaš v navadi, da si pred vsako aktivnostjo v ušesa daš slušalke in poslušaš trenutno največje hite? Brez skrbi - nisi edina. Raziskave kažejo na to, da so za to različni razlogi. Eden izmed njih je ta, da glasba tvoje misli odvrne od telesnega napora, ki ti ga predstavlja vadba. Po drugi strani ti glasba pomaga pri prilagajanju treninga. ''Tekla bom štiri pesmi,'' je eden izmed pogostih ciljev in v večini primerov se ga prav vsaka tudi drži. Nenazadnje pa divja in energična glasba spodbudi tvoje telo in tvoje misli h temu, da vztrajaš ter se resnično prepustiš intenzivni glasbi. 

Glasba je postala eden izmed glavnih elementov telesne vadbe, a s to elektronsko pomočjo seveda ni nič narobe. Mi menimo, da je predvsem nekaj pozitivnega, predvsem, če je rezultat številčnejša telesna aktivnost med mladimi. 

prejšnji članek
Erogene cone so razkrite!
Moj life
Erogene cone so razkrite!
naslednji članek
Roman namenjen več generacijam
Obsedena!
Roman namenjen več generacijam
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija