zdravnik
Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih zdravnikov

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Justin Bieber obljubil, da se bo vrnil

11. 11. 2016; 01.47
Avtor: K.M.
justinzagreb2
Si bila tudi ti v sredo na spektaklu, ki ga je v zagrebški areni pripravil Justin?

V sredo, 9. novembra, je v Areni Zagreb potekal težko pričakovani koncert. Glavno mesto Hrvaške je namreč obiskal Justin Bieber, ki je s svojim nastopom več kot navdušil. Si bila tam tudi ti? 

Justin je navdušil že s prvo pesmijo, saj je predstavil mešanico svojih hitov Mark my words in Where are you now ter s tem dvorano spravil na noge. Kasneje pa je presenetil tudi s prijazno komunikacijo s svojimi oboževalci in celo odgovoril na nekatera vprašanja. Neka deklica ga je tako vprašala, katera je njegova najljubša pesem, Bieber pa je odgovoril, da je to pesem 99 problems, ki jo izvaja Jay-Z. 

Najbolj čustven del koncerta pa je bil zagotovo nastop, ki je pospremil pesem Let Me Love You, saj se je priljubljeni glasbenik na koncu izvedbe na odru razjokal, pridružili pa so se mu tudi številni oboževalci. 

Na koncu koncerta pa je Justin obljubil, da se še vrne na Hrvaško. Če se tokratnega koncerta nisi mogla udeležiti, bo tako torej za to še kakšna priložnost. 

V poznih večernih urah se je Justin odpravil še v enega izmed zagrebških lokalov, kjer se je zabaval pozno v noč in s tem razveselil številne, ki so bili tam prisotni. 

prejšnji članek
Ljubiteljice Harryja Potterja pozor!
Obsedena!
Ljubiteljice Harryja Potterja pozor!
naslednji članek
Zvezdnica se je zlomila
Obsedena!
Zvezdnica se je zlomila
Preberite tudi