benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

damjan-žugelj
Necenzurirano

Glavnega akterja afere slovenski Watergate bodo iskali z detektivom

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Kdo je v resnici Bella Hadid?

5. 12. 2016; 07.00
Avtor: K.M.
najstnicabella

foto: Profimedia.

Z zadnjimi poslovnimi odločitvami in potezami, ki jih dela v svetu znanih je videti, kot da bo svojo sestro celo prehitela. Spoznaj Bello Hadid, mlajšo Gigino sestro.

Kariera
Isabella Bella Khair Hadid je bila rojena 9. oktobra 1996 in z devetnajstimi leti vztrajno išče svoje mesto v svetu mode. Morda celo hitreje, kot je to počela njena leto in pol starejša sestra Gigi. Največji preskok v karieri je naredila prav proti koncu leta 2015 in v prvi polovici leta 2016. Krasila je že naslovnice številnih modnih revij, hodila za najprestižnejše modne oblikovalce ter predstavljala največje lepotne znamke. Prav zaradi vsega naštetega pa jo je že doletela neverjetna čast, saj so jo razglasili za model leta. Največji uspeh? Zagotovo nastop na modni reviji Victoria's Secret, ki bo prvič predvajana danes.

Drznost
Poleg neverjetnega uspeha v svetu mode pa je Bella znana tudi po tem, da je od svoje starejše sestre zagotovo tudi drznejša. Ne boji se drznih poz na svojih objavah v družbenih omrežjih, obenem pa se ne otepa dela na modnih brveh ali drznih oblačil na rdečih preprogah. Bella si zagotovo upa več kot Gigi, a je treba vseeno omeniti, da da veliko tudi na samopodobo in na dejstvo, da moraš ljubiti svoje telo.

Ena izmed njenih najbolj drznih modnih potez. foto: Profimedia.

Družina
Družina Hadid je zelo povezana. Predvsem Bella, Gigi, njun brat Anwar Hadid in mati Yolanda. Kljub ločitvi pa je Bella, tako kot Gigi, močno povezana tudi z očetom Mohamedom in njegovima otrokoma iz drugega zakona.

Ljubezen
Bella je na začetku leta 2015 začela hoditi s kanadskim pevcem, znanim pod umetniškim imenom The Weeknd, ki je v glasbenem svetu v zadnjem letu še posebej zablestel. Najbolj ga zagotovo poznaš zaradi njegovega singla Can’t Feel My Face. Prvič so ju skupaj ujeli že aprila na priljubljenem festivalu Coachella, Bella pa je že nastopila tudi v njegovem glasbenem videospotu In the Night, ki ga je pevec uradno predstavil decembra 2015. Par naj bi se sicer pretekli mesec razšel, a je Bella poudarila, da sta še vedno najboljša prijatelja. 

Bolezen


Poleg slave in denarja pa je Bella na koncu dneva čisto običajno dekle, ki se spoprijema z vsakodnevnimi težavami. Tako jo je, podobno kot tudi njeno mati in brata, prizadela zahrbtna bolezen. Bella se spopada z avtoimunsko kronično lymsko boleznijo. Gre za bolj znano boreliozo, ki jo največkrat povzroči ugriz klopa, okuženega z bakterijo borelijo, bolečina, slabost in drugi simptomi, ki jih bolezen prinese, pa lahko v telesu ostanejo vse življenje. To dokazuje, da se tudi največji zvezdniki spoprijemajo z boleznimi, ki lahko doletijo tudi tebe. Zato tudi Bella ni nedotakljiva.

prejšnji članek
SIT: Imamo še zadnja finalista
Obsedena!
SIT: Imamo še zadnja finalista
naslednji članek
Se res sovražita?
Obsedena!
Se res sovražita?
Preberite tudi