sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Si po horoskopu riba? Tudi Justin Bieber je!

7. 3. 2017; 09.45
Avtor: Š. K.
justin bieber rojstni (1)

foto: Profimedia

Justin je 1. marca praznoval svoj rojstni dan, mi pa smo se pobližje pogledali, kaj je značilno za znamenje rib, v katerem je rojen.

Justin Bieber, 1. marec 1994


Justin, ki je po horoskopu riba, je znan po tem, da dvomi v vsako stvar posebej. In čeprav na prvi pogled daje vtis, da je samozavesten in prepričan v svoj uspeh, globoko v sebi še vedno dvomi in še vedno čaka, kako bo vsak njegov korak sprejela množica. Zato ni čudno, da je imel ob začetku same kariere težave s pokončno držo. A ko enkrat pridobiš naklonjenost ribice, je vse lažje. Zato je tudi Justin med svojimi prijatelji znan kot zelo zanesljiva in zaupanja vredna oseba. Čeprav se pogosto obnaša, kot da zanj pravila ne obstajajo, to morda počne zato, ker rad preizkuša, kje so njegove meje. V resnici zelo rad odplava v svoj svet, tako kot je za ribe značilno in se pogosto dobro počuti v samoti.

In kakšne so ribe sicer?

Ribe so prilagodljive, nevsiljive in plašne, če pa nanese, znajo hitro, tekoče in prepričljivo povedati, kaj si mislijo. Ribe nimajo težav s prepoznavanjem drugih, pač pa imajo drugi težave z doumevanjem rib. Toda ko postanejo naklonjene, jih nič ne more spremeniti in prisiliti, da si bodo premislili! Po značaju pa so ribice mirne, ljubeznive in spremenljivega razpoloženja.

prejšnji članek
Cara Delevingne ni več videti tako
Obsedena!
Cara Delevingne ni več videti tako
naslednji članek
Tole so slastne maske za obraz!
Moj life
Tole so slastne maske za obraz!
Preberite tudi