sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Najbolj znane družine na svetu

27. 8. 2017; 03.00
Avtor: M.T.
družine
Kdo so najbolj znane družine?

Vsak ima svojo družino. In vsak družinski član se ukvarja s področjem, ki ga zanima. Včasih pa se zgodi, da se več ali vsi člani družine ukvarjajo z enako stvarjo. Te zanima, kdo so najbolj znane družine v svetu Show businessa in o katerih družinah mediji najpogosteje poročajo?

DRUŽINA KARDASHIN-JENNER

Vsi člani družine Kardashians-Jenner predstavljajo največje zvezdnike resničnostnih serij vseh časov. Pet sester, en brat, podjetna mama in oče, bivši olimpijski prvak skupaj z kopico slavnih fantov vseh sester vsekakor spadajo med družine, ki jih pozna prav vsak.

DRUŽINA CYRUS

Billy Ray Cyrus je s svojo pesmijo Achy Breaky Heart postal znan po vsem svetu. Njegova hči Miley je postala Disneyeva zvezdnica po seriji Hannah Montana, sedaj pa je priznana pevka in igralka. Njenim stopinjam pa sledi tudi njena sestra Noah.

DRUŽINA BECKHAM

Glavo družine Beckham sestavljata bivši nogometaš David, bivša članica priljubljene pop skupine Spice Girls in modna oblikovalka, Victoriain njuni štirje otroci. Sin Brooklyn, ki se ukvarja s fotografijo, Romeo, ki si je že utrl pot v manekenskem svetu, Cruz, katerega glasbeni spot si je že ogledalo več kot tri milijone ljudi in šestletna Harper.

DRUŽINA SMITH

Will Smith in njegova žena Jada Pinkett sta ena največjih imen v Hollywoodu. Njuna hči Willow je pop zvezdnica, sin Jaden pa je priznan filmski igralec.

prejšnji članek
Pet majhnih lepotnih trikov za velike spremembe
Lepotičenje
Pet majhnih lepotnih trikov za velike spremembe
naslednji članek
Pečen ananas z medeno omako
Moj life
Pečen ananas z medeno omako
Preberite tudi