palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Tukaj je napovednik za Magične živali!

24. 7. 2018; 08.55
Avtor: K.M.
magicnezivali
Ravnokar se je končal Comic-Con v San Diegu, dogodek, ki vsako leto na prizorišče privabi več kot 130 000 obiskovalcev in kjer se predstavijo in najavijo največji filmski hiti tekočega leta.

Filmski studio Warner Bros tudi letos ni razočaral in predstavil napovednik za težko pričakovani film Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva.  

Po tem, ko sta nas J.K. Rowling in studio Warner Bros navdušila z vsakim novim filmom o Harry Potterju in nam leta 2016 prinesla Magične živali, nam bosta po več kot letu predaha tega novembra pričarala težko pričakovano nadaljevanje: MAGIČNE ŽIVALI: GRINDELWALDOVA HUDODELSTVA, kjer bomo spremljali Newta Scamanderja in Albusa Dumbledoreja v želji, da ustavita temčnega in zlobnega čarovnika Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). Produkcija tega dela se po napovedniku zdi veliko bolj dinamična, ob sijajnem scenariju in režiji pa dodatno čarobnost prinese seveda odlična kostumografija in scenografija. Prava filmska poslastica na velika platna po Sloveniji prihaja novembra 2018.

prejšnji članek
Modne zapovedi da ali ne?
Lepotičenje
Modne zapovedi da ali ne?
naslednji članek
Kako premagati stres?
Moj life
Kako premagati stres?
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska