sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Mlada slovenska pevka zopet navdušila

29. 10. 2018; 04.16
Avtor: K.M.
Gaja Prestor

Gaja Prestor foto: Promocijski material

Gaja Prestor je osemnajstletna dijakinja Srednje Zdravstvene sole v Celju. Kot pravi sama je glasba njena prva ljubezen že od malih nog.

Svojo prvo avtorsko skladbo je predstavila na mednarodnem festivalu fens leta 2014 kjer je zasedla drugo mesto. Ustvarjanja avtorske glasbe pa se je bolj resno lotila v letu 2017, ko je spoznala producenta Žana Serčiča. Letošnje leto je bilo zanjo glasbeno aktivno, saj je predstavila dve pesmi, in sicer duet Nazaj ter skladbo To je, kar imam.

Izbrana je bila za naj debitantko pop glasbe v Sloveniji s strani založbe Menart Records Slovenija. Vse to ji je prineslo več kot 30 tisoč sledilcev na družabnih omrežjih, kar jo pri mlajši populaciji brez dvoma uvršča med najbolj znane Slovenke.

Gaja Prestor foto: Promocijski material

Konec tedna pa je luč sveta ugledal njen novi single Ona. Kot pojasnjuje Gaja, Ona predstavlja oči skozi svet odvisnika. Pesem je napisana v prispodobi dekleta, ki v pesmi opisuje drogo. »Motive za pesem sem črpala iz vsakdanjih dogodkov in pogovorov z ljudmi, ki se borijo s katerokoli vrsto odvisnosti. Skozi oči odvisnika, je svet dolgočasen in siv dokler ni pod vplivom substance. Odvisnik si vsakič znova si nariše svoj svet, ki pa z jutrom izgori.« Za videopodobo so poskrbeli Dominik Polanc, Sara Polanc in Aljaž Bastič, direktor fotografije pa je bil Pino Gašperšič. Da gre za vrhunsko izvedbo odlične mlade vokalistke, se lahko prepričate tudi sami, saj je skladba, opremljena z videospotom že dostopna na youtubeu, kjer je v dveh dneh že dosegla skoraj dvajset tisoč ogledov.

prejšnji članek
Personaliziraj svoj dnevnik!
Moj life
Personaliziraj svoj dnevnik!
naslednji članek
Kako se lotiš nakupa nove maskare?
Lepotičenje
Kako se lotiš nakupa nove maskare?
Preberite tudi