sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Harry Styles o tem, ali se bo skupina kdaj vrnila

27. 8. 2019; 05.00
Avtor: K.M.
Harry Styles

Harry Styles foto: Profimedia

V najbolj odkritem intervjuju do zdaj je odkrito spregovoril o različnih spektrih svojega življenja, tudi o tem, ali se bo skupina One Direction sploh kdaj vrnila.

Oboževalci skupine One Direction še vedno čakajo, da se bo priljubljena zasedba vrnila. Vseeno pa ima pri tem verjetno največ besede ravno Harry Styles, ki se je s svojim slogom petja od pop zvokov skupine najbolj oddaljil. V intervjuju za revijo Rolling Stone je razkril, da je v skupini užival. "Bilo je zelo zabavno, če ne bi užival, tega ne bi delal." 

Vseeno pa o vrnitvi skupine ne govori kot o nečem, kar se bo zagotovo zgodilo. "Ne vem, če se bomo vrnili. Nikoli ne bom rekel, da tega nikoli ne bomo naredili, ker ne čutim tako. Če bomo nekoč vsi to zares želeli narediti, bo to edini pravi čas za nas, da to naredimo, ker mislim, da tega ne bi smeli delati zaradi ničesar drugega, kot zaradi dejstva, da bomo vsi 'Ej, bilo je res zabavno. To bi morali ponoviti,' ampak do takrat zelo uživam v glasbi in eksperimentiranju. Uživam v tem, da glasbo delam na ta način, da se sam popolnoma prepustim."

Harry je še razkril, da na fante glede kot na prijatelje, vendar poudarja, da si vseeno niso najbolj blizu. "Dejstvo, da si v skupini, še ne pomeni, da si z nekom najboljši prijatelj."

prejšnji članek
Je to res najboljši videospot leta?
Obsedena!
Je to res najboljši videospot leta?
naslednji članek
Videospot za njihovo pesem je najboljši pop video leta
Obsedena!
Videospot za njihovo pesem je najboljši pop video leta
Preberite tudi