petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Žiga Kukovič – Kuxala: bolezen mu je preprečila profesionalno plesno kariero

11. 11. 2023; 11.51
Avtor: K.M.
Žiga Kukovič,  Kuxala 2

Nekdanji breakdance virtuoz je svojo plesno pot začel pri 16 letih, ko se je zaljubil v svet breakdanca. foto: Promocijski material

Kralj slovenskega TikToka Žiga Kukovič, bolj znan pod nazivom Kuxala, je žirant regijskega MTikTok plesnega izziva, ki se kot prvi talent šov na svetu odvija na TikToku. Sem ga ni pripeljalo le obvladovanje krajine na TikToku, temveč tudi njegova prva ljubezen, ki jo je spoznal pri 16. letih – breakdance.

Nekdanji breakdance virtuoz je svojo plesno pot začel pri 16 letih, ko se je zaljubil v svet breakdanca. Popolnoma nepričakovano bolezensko stanje, za nastanek katerega še danes ne poznajo pravega razloga, ga je oddaljilo od profesionalne plesne kariere, po kateri je Žiga tako zelo hrepenel vse od ogleda romantične plesne zgodbe filma Step Up. Kako se je uprl svojemu telesu in kako ga je strast do plesa vodila naprej, si že lahko ogledate v novi epizodi MTikTok Dance Akademije na msoseska.tv.

Čeprav je bolezen postavila previsoko oviro za njegovo profesionalno pot v breakdancu, je Kuxala ples pričel izražati skozi ustvarjanje videoposnetkov foto: Promocijski material

Čeprav je bolezen postavila previsoko oviro za njegovo profesionalno pot v breakdancu, je Kuxala ples pričel izražati skozi ustvarjanje videoposnetkov, kar ga je pripeljalo do prvega celovečernega filma Gepack, ki bo od 25. januarja tudi na ogled v kinu. Danes je žirant MTikTok Dance Akademije, kjer svojo strast do plesa deli z mladimi nadobudnimi plesalci iz cele regije ter tako skupaj s preostalima žirantoma predstavlja izjemno priložnost za mlade plesalce, da delijo odre in se učijo od izkušenih in vsestranskih mentorjev. Njegova pozitivna energija in strast do plesa spodbujata nove generacije, da sledijo svoji plesni viziji in predvsem, da poslušajo sebe, ne izgubijo upanja, temveč z dvignjeno glavo strast in moč preusmerijo drugam – k novi ljubezni. Žigino osebno zgodbo na msoseska.tv ne smeš zgrešiti – njegova strast do početja vsega, v čemer uživaš, te bo spodbudila, da odplešeš svojo sanje na MTikTok Dance Akademiji, predvsem pa da strasti nikoli ne nehaš slediti. Pohiti, le še nekaj časa je do konca prijav!

prejšnji članek
Guts pevke Olivie Rodrigo po oceni kritikov najboljši album leta 2023
Obsedena!
Guts pevke Olivie Rodrigo po oceni kritikov najboljši album leta 2023
naslednji članek
Bojan Cvjetićanin se je na dopust odpravil z družino
Obsedena!
Bojan Cvjetićanin se je na dopust odpravil z družino
Preberite tudi