pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Pazite, kaj govorite

13. 10. 2017; 02.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
astrologija, astrološki, znaki, horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Takoj na začetku obdobja imamo precej zlovešč dan, petek trinajstega, ki se ga drži slab in zlovešč pomen pri mnogih narodih.

Obdobje med 13.10. in 20.10.2017
Takoj na začetku obdobja imamo precej zlovešč dan, petek trinajstega, ki se ga drži slab in zlovešč pomen pri mnogih narodih. Ker strah pred petkom trinajstega nima razumske osnove, je v bistvu fobija, ki so jo poimenovali paraskavedekatriafobija. Na nebu sta še vedno v napetem aspektu Mars in Saturn, kar prinaša blokade energije, frustracije in zastoje, ki lahko povzročijo izbruhe jeze.

Napetost pa bo malo popustila, ko bo Venera v soboto, 14.10.2017, zapustila njej ne preveč ugodno znamenje Device in se podala v Tehtnico, kjer se odlično počuti. Venera je vladar Tehtnice, zaradi česar se to znamenje povezuje s šarmantnostjo in lepoto. Vzdušje, predvsem pa medsebojni odnosi, bodo postali prijetnejši, saj njen prehod skozi Tehtnico prinaša več medsebojnega zaupanja in podpiranja. 

Učna lekcija tranzitne Venere skozi znamenje Tehtnice je iskanje harmoničnega ravnotežja v odnosih. Žal, večino odnosov, ki jih vzpostavljamo v življenju, temelji na neravnovesju moči, na tem, da se ena stran bolj trudi za odnos. Prehod Venere skozi znamenje Tehtnice nas bo učil krepiti občutek lastne vrednosti in razviti sposobnost vzpostavljanja meja drugim.

V torek 17.10.2017 bo znamenje Tehtnice zapustil planet komunikacije Merkur. Prešel bo v čustveno intenzivno in poglobljeno znamenje Škorpijona. Takoj na začetku bo prehod tvoril konjunkcijo z Jupitrom, kar ga bo naredilo bolj neprevidnega, saj se je ob vplivu tega aspekta kot tudi Marsa in Urana, ki nastopi dan pozneje, 18.10.2017, bati nepremišljenosti in nepotrpežljivosti, kar sicer ni značilno za Merkurja v Škorpijonu, katerega narava je zelo raziskovalna in poglobljena. Je pa za Merkur v Škorpijonu značilen tudi oster jezik in rado se zgodi, da je žaljiv do drugače mislečih. Zaradi napetih aspektov bi bilo dobro, da bi bili pozorni in ne bi rekli kaj takega, zaradi česar bi nam bilo pozneje žal.

prejšnji članek
Kako prepoznati smrdljivi plastični riž?
Zdravje
Kako prepoznati smrdljivi plastični riž?
naslednji članek
Tako je bila videti Neda Ukraden, ko moški niso noreli za njo!
Svet slavnih
Tako je bila videti Neda Ukraden, ko moški niso noreli za njo!