stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Romantične pomladne pričeske za dolgolaske

1. 5. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
romanticna priceska pinterest

Popestrite zaspane pričeske z romantičnimi kitami. foto: Pinterest

Topli pomladni dnevi prinašajo s seboj tudi živahne modne trende, ki prepletajo in bogatijo videz zaspanih pričesk. Tudi letošnje leto so v modi kite, zato si le privoščite romantično pomladno pričesko, s katero boste privabile nemalo pogledov.

''Res je, to pomlad zopet kraljujejo kite! Poigrate se lahko s prepletanjem las v najrazličnejše kite, tudi več kit lahko krasi vašo pričesko. Če sega dolžina vaših las vsaj čez ušesa, se lahko ustvari prava mojstrovina. Bodite drzne in se preizkusite v nekoliko drugačnih tehnikah. Če znate splesti navadno kito, lahko s ščepcem talenta ustvarite tudi špansko, boemsko, holandsko in še kakšno ljubko umetnijo iz prepletenih pramenov,'' nas spodbudi energična frizerska mojstrica Lili Valenčak in frizerskega salona Miša.

Preprost preplet pramenov

''Področje las razdelite na tri pramene, ki naj bodo približno enake velikosti. Dodatne pramene lahko dodajate iz obeh strani ali pa samo iz ene, kar bo vodilo v ustvarjanje različnih oblik,'' svetuje Lili in dodaja, da same kite spletite čisto do konca. Bolj ljubko bo, če jo med samim postopkom raztegujete, da ustvarite širok in ne tako tog videz. ''Nič hudega, če se vam bo kakšen pramen las nagajivo izmuznil! To bo pričaralo še bolj šik in romantično sproščen videz. Kar pogumno dekleta, bodite drzne in samosvoje!''



Učvrstitev kite

Kito lahko učvrstite z brezbarvno elastiko, slednjo pa nato prekrijete z dodatnim pramenom, ki ga učvrstite s pomočjo lasnice. Da bo pričeska bolj obstojna, lahko kito popršite z lakom za lase. Le pazite, da ga ne razpršite preblizu, saj v tem primeru kita ne bo imela svežega videza. Držite se pravila tridesetih centimetrov.

Preberite še: Svetovni pomladni hit: Barva sočne pomaranče

foto: Profimedia

prejšnji članek
Ne obilen, zajtrk naj bo čim bolj zdrav!
Zdravje
Ne obilen, zajtrk naj bo čim bolj zdrav!
naslednji članek
FOTO: Preobrazba, da te kap: Nikoli ne boste verjeli, kaj se skriva v notranjosti!
Življenjski slog
FOTO: Preobrazba, da te kap: Nikoli ne boste verjeli, kaj se skriva v notranjosti!