stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To astrološko znamenje osvoji vse in vsakogar!

1. 4. 2017; 06.15
Avtor: D. B.
horoskopi

foto: Dreamstime

Alfa ženska, ambiciozna, disciplinirana, organizirana, potrpežljiva, odgovorna, praktična, odločna, neustrašna, osredotočena na cilj – ona je vse to.

Kot tipična predstavnica zemeljskih astroloških znamenj stoji čvrsto na tleh in ne sanjari, ampak živi v realnosti in življenje zajema z veliko žlico. Zaradi svoje ambicioznosti pogosto ostale pusti za seboj in nikoli ne skrene s poti.

Ona je ženska, rojena v znamenju ovna, neverjetno močna ženska. Tisto, kar bi povprečnemu moškemu zlomilo hrbtenico, bo ona prenesla dostojanstveno in brez posledic, zato se boste morda vprašali, ali ste ji sploh potrebni. Če boste zaključili, da ste ji, bodite prepričani, da bo vaša ljubezen vzplamtela in gorela tudi, ko bi ostale že zdavnaj izgorele.

Lahko je videti hladna ali preveč trmasta, sramežljiva in pesimistična. Skoraj nikoli se ne zaljubi na prvi pogled in ne izgublja časa za 'flirt', ki ne pelje nikamor. Ljubezen je zanjo resna stvar, in če ji ni všeč, bo vzela usodo v svoje roke in poskrbela, da dobi moškega, ki si ga želi.

Ženska oven osvaja s svojo klasično lepoto, njen videz pa je zelo privlačen. Prvo, kar na njej opazite, so visoke ličnice, ki njenemu videzu dajejo poseben šarm in eleganco. Ni je lahko osvojiti in ne bo zlahka priznala, da je zaljubljena. Ljubezen se pri njej rojeva počasi. Ko se odloči skočiti v razmerje, pa je to za vse življenje. Ne čas ne razdalja tega ne moreta spremeniti.  

Preberite tudi: To je najbolj nežno astrološko znamenje. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Pravi srečneži: Astrološka znamenja, ki imajo največ denarja
Horoskop
Pravi srečneži: Astrološka znamenja, ki imajo največ denarja
naslednji članek
POP TV prekinil šov, tekmovalka se je hudo poškodovala
Resničnostni šovi
POP TV prekinil šov, tekmovalka se je hudo poškodovala