Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zaradi otrok umirala pred kamerami, sinova sovražita ves svet

1. 6. 2017; 12.01
Avtor: D. B.
jade goody

Jade je pozornost javnosti vzbudila, ko je leta 2002 vstopila v resničnostni televizijski šov Big Brother. foto: Profimedia

Jade Goody se je odločila umirati pred kamero, da bi preskrbela svoja otroka. Njena sinova se po osmih letih še vedno borita z žalostjo.

Britanska zvezdnica resničnostnih šovov Jade Goody je umrla v 27. letu starosti po težkem boju z rakom in za seboj pustila dva sinova in soproga. Danes, osem let kasneje, sta njena sinova Bobby in Freddie najstnika, ki sta še vedno polna žalosti in bolečine ob izgubi mame, njun oče pa je vse to zbral v knjigi, ki jo je pred kratkim izdal. 

Jade je pozornost javnosti vzbudila, ko je leta 2002 vstopila v resničnostni televizijski šov Big Brother. Nastop v šovu je takrat obrnila v svojo korist in postala je medijska zvezda, televizijska voditeljica in na tržišče lansirala tudi dva svoja parfuma. Zaljubila se je v televizijskega voditelja Jeffa Brazierja, kateremu je rodila dva sinova.

Britanska zvezdnica resničnostnih šovov Jade Goody je umrla v 27. letu starosti po težkem boju z rakom in za seboj pustila dva sinova in soproga. foto: Profimedia

Njena kariera je šla strmo navzdol, po tem ko je v televizijskem šovu VIP Big Brother na podlagi rase žalila indijsko igralko Shilpo Shetty in izzvala gnev indijske skupnosti v Veliki Britaniji ter čez noč v javnosti postala nezaželena.

Kakorkoli, ko se je razvedelo, da je zbolela, se je javnost omehčala, Jade pa se je odločila, da bo s tem dobro zaslužila ter preskrbela svoja otroka. Odločila se je umirati pred kamero. Njen namen je bil ženske ozaveščati o zdravju.

Osem let je minilo od njene smrti, Goodyjina sinova Bobby in Freddie pa se še vedno borita z žalostjo. Jeff je izjavil, kako je, ker sta zelo obupana, včasih težko. Najtežje mu je, kadar mu rečeta: "Boljše bi bilo, če bi umrl ti, ne pa mama."

"Pričakoval sem, da jima bo težko, a nisem vedel, da bo trajalo tako dolgo. Vsa ta leta sem se trudil in še vedno se razdajam zanju. Vse te grde besede in kritike so pravzaprav le njun klic na pomoč. Njuna mama jima manjka," je priznal Jeff za The Sun.

Odločila se je umirati pred kamero. Njen namen je bil ženske ozaveščati o zdravju. foto: Profimedia

prejšnji članek
Lepotni trend: Pričeska, ki bo zaznamovala letošnje poletje
Moda&Lepota
Lepotni trend: Pričeska, ki bo zaznamovala letošnje poletje
naslednji članek
Martina Denisu sporočila, kaj zares misli
Svet slavnih
Martina Denisu sporočila, kaj zares misli