pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zmagovalec hrvaškega shujševalnega šova oklestil 79 kg!

5. 1. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
Mislav Šepić z voditeljico šova

Mislav Šepić z voditeljico šova foto: Osebni arhiv

'Zmagovalec vseh zmagovalcev in veliko presenečenje celotne sezone,' je vzhičena voditeljica šova Marijana Batinić. In zakaj takšno navdušenje? No, vse vam bo jasno, ko boste videli to preobrazbo.

Sinoči se je na RTL-u zaključilo shujševalno tekmovanje Življenje na vagi (Život na vagi), kjer je zmago slavil Mislav Šepić, ki je ob začetku dela na sebi tehtal 170 kilogramov. »Dal sem vse od sebe, do poslednje kaplje znoja,« je dejal ob zmagi 37-letnik, ki je na finalnem tehtanju presenetil s številkami, saj je izgubil neverjetnih 78, 8 kilograma.

Mislav se je izkazal tudi v vmesnem obdobju, ki poteka od konca snemanja do finalne oddaje, saj je v domačem okolju trdo poprijel za delo in pospešil izgubo kilogramov.

Mislav je ob pričetku šova tehtal 171 kg. foto: RTL

»Treningi so bili naporni. Tri sem opravil zunaj – enega za moč, potem pa še dva kardio treninga. Poleg tega sem v službo prihajal s kolesom, vozil sem se iz Velike Gorice v Zagreb, trikrat na teden tudi preplaval tri kilometre, ob vsem tem pa veliko hodil in pešačil. Dal sem vse od sebe, na začetku je bilo zelo težko, kasneje pa sem se navadil in se še bolj potrudil,« je za 24 sata dejal zmagovalec, ki je v vseh izjavah poudaril, da mu je bila v neizmerno oporo tudi njegova draga soproga, ki se mu je povsem prilagodila in mu pomagala na poti do cilja.

 »Vem, da bo moja izguba teže vseživljenjska borba in vem, da bo težko, vendar sem dobil dovolj veliko lekcijo takrat, ko sem po hujšanju pridobil izgubljene kilograme. Sem človek, ki se uči na napakah,« je sklenil Šepić.

Mislav Šepić v začetku shujševalnega izziva foto: RTL

Mislav Šepić ob zaključnem tehtanju foto: RTL

Mislav Šepić je danes neprepoznaven foto: RTL

Mislav Šepić v finalni oddaji foto: RTL

prejšnji članek
Botri: Nedolžni trpijo, krivi se požvižgajo na vrednote
Svet slavnih
Botri: Nedolžni trpijo, krivi se požvižgajo na vrednote
naslednji članek
Ilka Štuhec presenetila s še nikoli objavljeno fotografijo
Svet slavnih
Ilka Štuhec presenetila s še nikoli objavljeno fotografijo