benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Botri: Nedolžni trpijo, krivi se požvižgajo na vrednote

5. 1. 2024; 11.00
Avtor: V.M.
Botri

Botri foto: NOVA TV

V seriji Botri se trenutno odvijajo težke življenjske situacije, ki spominjajo na kontrast moralnih in neetičnih odzivov v realni družbi. Ste tudi vi opazili podobnost?

Govorimo o primeru Kajine smrti in o Akrapovem zakonu, ki se je sesul kot hišica iz kart. Medtem ko se Janko razžira od občutka krivde, misleč, da je odgovoren za Kajino prerano slovo, odgovorni lik Kuzma brez vesti nadaljuje s kovanjem zanj koristnih načrtov. Čeprav Kaje fizično ni umoril, pa je on tisti, ki jo je vznemiril, zaradi povzročenega čustvenega pretresa jo je namreč izdalo srce.

Nives Celzijus v vlogi Iris. foto: Nova TV

Tudi trpljenja družine Akrap ni prijetno spremljati. Zvone si najbolj od vsega želi, da bi ga Angela znova ljubila, medtem ko slednja zaradi velikega razočaranja v njem vidi le še človeka, ki ji je uničil življenje. Situacija je še posebej boleča, ker se lažniva nepridipravka požvižga na razdrte zakone. Iris namreč mirno spi, pa tudi sicer se brezvestno zabava ob misli, da je Zvoneta ujela v past, ga s prevaro obtožila varanja, ki se ni nikoli zgodilo in ga ob vsem skupaj še izsiljevala za denar.

Kot so ustvarjalci serije že pojasnili v preteklosti, si tekom snovanja zgodbe prizadevajo vključevati raznolike odtenke družbe iz realnega življenja. Podobne situacijske odzive posameznikov je namreč mogoče najti tudi v vsakdanu gledalcev.

Brezvestno izsiljevanje foto: NOVA TV

Kajo je izdalo srce. foto: NOVA TV

Janko je prepričan, da je kriv za Kajino smrt. foto: NOVA TV

prejšnji članek
Kam je izginil Vili Resnik?
Svet slavnih
Kam je izginil Vili Resnik?
naslednji članek
Zmagovalec hrvaškega shujševalnega šova oklestil 79 kg!
Resničnostni šovi
Zmagovalec hrvaškega shujševalnega šova oklestil 79 kg!