Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

V zunanjem svetu razkrili, kakšna je Anna v resnici!

25. 10. 2018; 07.00
Avtor: V.M.
anna energija kmetija

Anna Paynich ne sprejema negativne energije. foto: Pop TV

Si Anna zasluži besnenje in očitke, ki ji jih je Aneta zalučala v obraz? Kakšna je pravzaprav Anna v resnici? Manipulator, kot ji očita temnolaska ali čista duša, kot meni njen nekdanji tekmovalec iz kuharskega šova?

Na slavnem posestvu so zajadrali v precej dramatične vode. Po nesrečni nezgodi konja Arčija in težkem prepiru, so vzplamenela tudi Anetina čustva. Iz tira jo je vrglo Annino urejanje pred prihodom snemalne ekipe, kar je glasno izrazila in se namenila pojasniti, zakaj gre neobičajna tekmovalka v nos tudi preostalim članom družine.

Aneta je pobesnela nad Anno. foto: POP TV

"Greš pa se uštimaš, ti lahko vse, mi pa nič! V faco mi gledaš in mi lažeš, bi**h!! Ne sprejmeš kritike! Vsem greš na živce! Na bruhanje mi gre, ko gledam te face lažnive, smrdljive!"

A ker se je Anna na njeno besnenje pred kamero odzvala zgolj z nasmehom, so Aneti povsem popustile zavore. Iz njenih ust so bruhale žaljivke, kar pa ni niti malo ganilo mirne Anne. "Cel moj paket ji je v breme: pamet, zunanja in notranja lepota - njej nekaj od tega manjka," je v izjavi svoj vidik pojasnila Anna. 

Aneta se je odločila, da Anni v obraz pove vse tisto, kar si tekmovalci mislijo o njej. foto: POP TV

Anni v bran stopil Tibor Baiee

Peripetije na kmetiji spremlja tudi Annin soborec iz kuharskega šova Master Chef Tibor Baiee. Slednji se je odločil, da gledalcem na družabnem omrežju pojasni, kako je sam doživlja Anno, ki jo osebno dobro pozna.

Iz prve roke lahko povem, da je Ana ena najbolj pozitivnih ljudi, kar sem jih spoznal v življenju. Je posebna, ampak v dobrem smislu. Živi v svojem svetu in uživa. Pleše, poje, poučuje ples in jogo, potuje, ima super hčerkico in enega najbolj povezanih odnosov z njo ... mi pa se ubadamo in živciramo, ker je 'čudna'. Pa kaj, če je rada lepa in urejena in če ima svoj stil. Meni je ravno to všeč. Kje pa piše, da je treba bit povprečen. Vedno pomaga vsakemu in verjamem, da bi kljub negativi tudi Aneti, če bi bilo treba, takoj po prepiru. Zagotavljam, da nobenemu noče nič slabega, ravno nasprotno,'' je pojasnil Tibor in nadaljeval, da Annina pozitivna energija najbolj boli tiste, ki zares tekmujejo.

Tibor Baiee foto: POP TV

Tibor se je dotaknil tudi kritik, da Anna na posestvu nič ne dela, s čimer se ne strinja.

''Mogoče res ne dela največ, ampak to, da ne dela nič, pa ne drži. Sir, kuhinja, tudi pri prenovi hišice je sodelovala, na njivi sem jo že videl, skrb za živali, koze, molža itd. Kako nič ne dela??? Joga in animacija za goste je tudi delo. Še najmanj pa se mi zdi, da bi bila sploh sposobna manipulirat ali taktizirat. Edina taktika, ki jo lahko ima je, da se je naučila pratiko, kar je verjetno edina stvar, s katero v areni lahko konkurira,'' je še povedal Tibor in za konec razkril Anni način dojemanja sveta.

''Kar sem jo spoznal, bi rekel, da je njej pomembno samo eno: biti vesela čim več sekund svojega življenja in to deliti naprej. Našla je svoj notranji mir in jaz ji zavidam. Dokaz je njena mirnost in sposobnost, da enostavno ne dovoli, da bi ji negativne vibracije prišle do živega. Lep primer je današnji prepir z Aneto, ob katerem verjamem, da 99,9 – odstotkov ljudi ne bi reagiralo tako mirno, med tem, ko nekdo kriči nate, grozi in ne vem kaj še. Anna, zame si carica in vedno boš in vesel sem, da sem te spoznal. In kmetijo si definitivno popestrila,'' je še v pozitivnem sporočilu zapisal Tibor.

prejšnji članek
5 korakov do popolne zadnjice ali čarobna beseda je Freddy
Zdravje
5 korakov do popolne zadnjice ali čarobna beseda je Freddy
naslednji članek
Dnevni horoskop: Dan za smeh!
Horoskop
Dnevni horoskop: Dan za smeh!